به مناسبت روز ولادت حضرت زینب (س):

از زحمات پرستاران دانشگاه تقدیر و تجلیل شد

به مناسبت پنجم جمادی الاول سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی  قهرمان کربلا حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، رئیس دانشگاه به همراه جمعی از مسئولین ضمن دیدار از پرستاران شاغل در دانشگاه از زحمات آنان با اهدای گل تقدیر کردند.

دکتر اعرابی، از بخش های مختلف بیمارستان های بهشتی و کارگرنژاد دیدار کرد و اظهار داشت: قدردانی و تجلیل از این قشر زحمت کش، پاسداشت تمامی خوبی ها و وظیفه ای دینی و ملی می باشد.

وی در پایان سخنان خود، سالی سرشار از توفیقات روز افزون الهی برای تمامی زحمت کشان این عرصه از درگاه خداوند منان خواستار شد.

این گزارش حاکیست: از پرستاران شاغل در دیگر بیمارستان های منطقه کاشان نیز با اهداء گل تقدیر شده است.

شایان ذکر است این دیدار صبح امروز مورخ 4/12/93  انجام شد و  همچنین مراسم جشنی به منظور تجلیل از برگزیدگان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کاشان در تاریخ 6/12/1393 از ساعت 9:30 الی 12 در آمفی تئاتر مرکزی دانشکده پزشکی برگزار می شود.

ساعت : 14:11 -  روز  : دو شنبه  - 4 /  12 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :293