اعتباربخشی ملی بیمارستان‌های متینی و میلاد کاشان انجام شد

با حضور ارزیابان ارشد وزارت بهداشت:

اعتباربخشی ملی بیمارستان‌های متینی و میلاد کاشان انجام شد

با حضور ارزیابان ارشد وزارت بهداشت و تیم اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، بیمارستان‌های میلاد و متینی این شهرستان مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش وب دا، ارزیابان ارشد وزارت متبوع در این بازدید اعزامی از دانشگاه علوم پزشکی سبزوار بودند که بخش‌های موجود بیمارستان‌های میلاد و متینی را بررسی نمودند.

مسئول اعتباربخشی دانشگاه، با اشاره به اینکه در این ارزیابی مطابق با سنجه‌های اعتباربخشی امتیازدهی صورت پذیرفت، گفت: بیمارستان ها براساس شاخص هایی مانند تشخیصی، درمانی، مدیریتی، مراقبتی، مالی، نرم افزاری و تجهیزات پزشکی مورد اعتباربخشی قرار می گیرند و این اعتباربخشی در بهبود و ارتقای عملکرد نظام سلامت تاثیر بسزایی دارد.

دکتر محمدحسین صالحی افزود: حفظ ایمنی بیمار و ارتقای کیفیت خدمات سلامت، اساس فرآیندهای اعتباربخشی را تشکیل می دهد و همچنین موضوعاتی مانند پزشکی مبتنی بر شواهد، بهبود کیفیت، اخلاق پزشکی، رضایتمندی بیمار و کاهش خطای پزشکی، نقشی کلیدی در این فرایند دارد.

وی یادآور شد: اعتباربخشی بیمارستان‌های نقوی کاشان و شهید رجایی آران و بیدگل از تاریخ 16 الی 19 اسفند توسط ارزیابان ارشد وزارت متبوع اعزامی از دانشگاه قزوین انجام می گردد.

ساعت : 11:40 -  روز  : شنبه  - 9 /  12 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :418