تقدیر دانش آموزان کاشانی از پرستاران

به مناسبت گرامیداشت روز پرستار، دانش آموزان کاشانی با حضور در بیمارستان نقوی از زحمات پرستاران شاغل در این مرکز تقدیر کردند.

به گزارش وب دا، در این مراسم، رئیس آموزش و پرورش کاشان و تعدادی از مربیان مدارس به همراه جمعی از دانش آموزان مدارس کاشان حضور داشتند و دانش آموزان در قالب طرح "یک شاخه گل، یک پرستار" از زحمات آنان تقدیر نمودند.

رئیس آموزش و پرورش کاشان در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: سلامت و امنیت دو نعمتی بزرگ الهی است که خداوند به انسان عطا کرده است.

محمود خدمتی در این مراسم ضمن تقدیر از پرستاران گفت: پرستاران نقش اساسی در حفظ سلامتی جامعه دارند و اینگونه تقدیرها قابل قیاس با زحمات آنان نمی باشد.

ساعت : 11:2 -  روز  : یکشنبه  - 10 /  12 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :311