برای نخستین بار:

شورای اطلاع رسانی در دانشگاه تشکیل شد

برای نخستین بار، شورای اطلاع رسانی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و اعضاء روز چهارشنبه مورخ 30/1/91 آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جلسه ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد نقش روابط عمومی سازمانها در انعکاس عملکرد دولت اظهار داشت: فلسفه تشکیل شورای اطلاع رسانی ایجاد وحدت رویه برای انعکاس دستاوردهای انقلاب و نظام اسلامی به جامعه است.

دکتر محمد حسین اعرابی با تاکید بر توجه به نیات الهی در انجام امور، گفت: دانشگاه علوم پزشکی به خاطر گستره وسیع فعالیت باید در بحث سلامت به عنوان یکی از اهداف مهم، به فرهنگ سازی بپردازد.

وی با اشاره به شناخت ابزار و راههای اطلاع رسانی افزود: بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش دانشگاه موقعیت مناسبی برای اطلاع رسانی می باشد.

وی ضمن تاکید بر مشخص کردن روش ها و فرآیندهای اطلاع رسانی تصریح کرد: باید با همفکری و تعامل، این روش ها و فرآیندها مشخص و به صورت هماهنگ به کار گرفته شود.

دکتر اعرابی، بر افکار سنجی و برقراری ارتباط متقابل بین مسئولین و کارکنان و مردم تاکید کرد و اذعان داشت: با افکارسنجی، مسئولین از اتفاقات مختلف دانشگاه آگاه می شوند و آن را به مسیر درست جهت دهی می کنند.

وی با اشاره به اینکه کارهای مهمی در دانشگاه انجام می شود که نیاز به اطلاع رسانی مناسب دارد، ادامه داد: خوشبختانه اطلاع رسانی خوبی انجام شده ولی برای اطلاع رسانی مطلوب تر و بیشتر به مشارکت و همکاری بیشتری نیاز است.

قائم مقام وزیر بهداشت در دانشگاه بر برگزاری کلاس های آموزشی در حوزه اطلاع رسانی برای رابطین روابط عمومی و در اختیار قرار دادن امکانات سمعی بصری برای تمامی واحدها به منظور اطلاع رسانی صحیح تاکید کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی، معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه ضمن تاکید بر اطلاع رسانی در خارج دانشگاه اظهار داشت: باید سیاست ها، فرآیندها و نرم افزارها در بحث اطلاع رسانی مشخص شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این جلسه با اشاره به تاکید رئیس دانشگاه در زمینه اطلاع رسانی به عموم اظهار داشت: هدف از تشکیل این شورا، ایجاد هماهنگی در حوزه اطلاع رسانی از واحدهای مختلف در داخل و خارج دانشگاه می باشد.

علیرضا کاشانی نژاد با اشاره به وسعت دانشگاه علوم پزشکی کاشان و ارتباط با قشرهای مختلف مردم گفت: اطلاع رسانی باید با برنامه ریزی و منسجم و با توجه به نیاز مخاطب انجام شود.

وی با بیان اینکه یکی از رسالتهای روابط عمومی اطلاع رسانی است، افزود: بیان گزارش از عملکرد، ارائه راهکارهای مناسب نسبت به موضوعات مختلف و بررسی نقاط ضعف و قوت اطلاع رسانی از واحدهای مختلف دانشگاه از اهداف این شورا می باشد.

وی در پایان سخنان خود تصویب آیین نامه و عمل بر حسب این آیین نامه را از دیگر اهداف این شورا ذکر کرد.

لازم به ذکر است کلیه اعضاء شورا در این جلسه نظرات و پیشنهادات خود را در مورد نحوه اطلاع رسانی مطرح کردند.

ساعت : 13:38 -  روز  : پنج شنبه  - 31 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :583