همایش پیاده روی خانوادگی در دانشگاه

همزمان در کلیه دانشگاه های علوم پزشکی:

همایش پیاده روی خانوادگی در دانشگاه برگزار شد

همایش سراسری پیاده روی خانوادگی با عنوان "کاروان نشاط و سلامتی" روز جمعه مورخ 15بهمن ماه سال جاری ساعت 8 الی 10:30 در دانشکده پزشکی دانشگاه همزمان با تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در این خصوص، با اشاره به آثار ورزش و ایجاد آرامش برای فرد اظهار داشت: دین مبین اسلام نیز به داشتن فعالیت بدنی و تحرک و ورزش بسیار تاکید کرده است.

دکتر طاهره مازوچی، ضمن اشاره به تاثیر ورزش در پیشگیری از بیماری ها گفت: ترویج الگوهای صحیح و سبک زندگی سالم در جامعه ضروری است که برگزاری برنامه های از این قبیل در این راستا بسیار موثر است.

وی، به تاثیر ورزش در داشتن جسم و روح سالم اشاره کرد و افزود: داشتن تحرک و ورزش، گرایش فرد را به انواع نابهنجاری های اجتماعی کاهش می دهد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، با بیان اینکه حضور افراد علاقمند به ورزش در این برنامه با وجود مشکلات نشان می دهد که باید به توسعه ورزش های همگانی توجه ویژه شود، تصریح کرد: توسعه فرهنگ ورزش و حضور اقشار مختلف در پویایی و نشاط اجتماعی بسیار موثر است.

گفتنی است این برنامه به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه و با حضور مهدی مقدم منش مسئول ورزش همگانی وزارت بهداشت برگزار و در پایان با قید قرعه به تعدادی از شرکت کنندگان جوایزی اهداء شد.

ساعت : 11:57 -  روز  : شنبه  - 16 /  12 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :418