طی مراسمی از دانشجویان فرزند شهید دانشگاه تجلیل شد

به مناسبت سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران:

طی مراسمی از دانشجویان فرزند شهید دانشگاه تجلیل شد

به مناسبت 22 اسفند ماه سالروز فرمان امام راحل (ره) روز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و بزرگداشت شهدا، طی مراسمی از دانشجویان فرزند شهید دانشگاه تجلیل شد.

به گزارش وب دا، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در این جلسه ضمن تبریک این روز به فرزندان شاهد دانشگاه، گفت: بزرگداشت روز شهید به معنای تقدیس ایثارهاست.

دکتر طاهره مازوچی، با بیان اینکه خاطرات شهدا همواره در جامعه زنده است، افزود: ما باید در زمینه زنده نگه داشتن رفتار، کردار و سیره شهدا تلاش بیشتری را داشته باشیم تا این سیره تبدیل به یک فرهنگ و الگو در جامعه بخصوص برای نسل جوان شود.

دکتر مازوچی تصریح کرد: بزرگداشت شهید یعنی اصالت بخشیدن به اهداف شهدا و تشویق به آن عمل و تقدیس آن ایثار است لذا وظیفه قدردانی از ایثارگران بویژه شهیدان، فریضه ای عینی و همیشگی است و زنده نگهداشتن یاد شهدای انقلاب باعث تداوم حرکت انقلاب است.

وی همچنین تعداد دانشجویان فرزند شهید دانشگاه را 10 نفر ذکر کرد و ادامه داد: 10 نفز از آنان در رشته دستیاری، یک نفر پزشکی، یک نفر دکتری PHDو یک نفر در مقطع کارشناسی شاغل به تحصیل می باشند.

این گزارش حاکیست: در ادامه دانشجویان  فرزند شاهد دانشگاه نیز به بیان خاطراتی از پدرانشان پرداختند.

گفتنی است مراسم تجلیل از دانشجویان فرزند شهید دانشگاه با حضور معاونین دانشجویی فرهنگی و آموزشی، جانشین دبیر ستاد شاهد و ایثارگر و جمعی از اساتید دانشگاه برگزار شد و در پایان از این دانشجویان با اهدا لوح تقدیر و جوایزی تقدیر به عمل آمد.

ساعت : 11:51 -  روز  : پنج شنبه  - 21 /  12 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :247