دکتر اعرابی

رئیس دانشگاه از مراکز بهداشتی درمانی بازدید کرد

رئیس دانشگاه به منظور بررسی و ارزیابی نحوه ارائه کمی و کیفی خدمتٰ رسانی به مراجعین و بیماران و میزان رضایتمندی آنها در ایام تعطیل نوروز از مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش دانشگاه به صورت سرزده بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر اعرابی، روز چهارشنبه مورخ 5/1/94 از پایگاه ها و مراکز بهداشتی درمانی و امروز نیز از بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه بازدید نمود.

وی، ضمن تبریک سال نو و تشکر از همکاران، در جریان نحوه ارائه خدمت به مراجعان در این مراکز قرار گرفت و از نزدیک با کارکنان گفتگو کرد و از تلاش ها و زحمات آنها در ایام تعطیلات نوروزی تقدیر کرد.

رئیس دانشگاه، همچنین ضمن عیادت و دلجویی از بیماران بستری در بخش های مختلف بیمارستان ها، سال نو را به آنان تبریک گفت و برایشان سلامتی و شفای عاجل آرزو نمود.

دکتر اعرابی، در این بازدیدها همچنین، بر آمادگی دانشگاه در ارائه خدمات در حوزه بهداشت، درمان، غذا و دارو در ایام تعطیلات نوروز 94 تاکید کرد.

ساعت : 12:43 -  روز  : پنج شنبه  - 6 /  1 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :483