مدیرکل منایع انسانی مطرح کرد؛

پدیده همزمان افزایش وکمبود نیرو، مشکل منابع انسانی سلامت

مدیرکل پشتیبانی و منابع انسانی وزارت بهداشت گفت: یکی از مشکلات نیروی انسانی بخش سلامت کشور پدیده همزمان کمبود و افزایش نیروست.

به گزارش وب­دا دکتر حسین مبارکی افزود: علاوه بر این عرضه و تقاضا در این بخش با هم همخوانی ندارد، نامرتبط بودن تحصیل با شغل، عدم تناسب نیروی انسانی، بیکاری دانش آموختگان، آموزش نیروها و جزیره ای عمل کردن در عرصه بهره وری از نیروی انسانی نیز مهم ترین چالش ها و برنامه های پیش روی ماست.

وی ادامه داد: ما در ایران 1404 دنبال سرآمدی در سلامت و علم هستیم بنابراین باید در بحث منابع انسانی به اصولی توجه کنیم که قوانین و نظام اطلاعات ما را پشتیبانی کند. باید بر اساس مداخلات نقشه تحولی نظام سلامت پیش برویم که برای این کار هم باید در حوزه آموزش تحول ایجاد کنیم.

دکتر مبارکی که در جمع مدیران مالی دانشگاه علوم پزشکی سخن گفت، تحول در حوزه سازماندهی و بهره برداری و تولیت نیرو در بخش سلامت و پیش بینی نظام دیده بانی برای سنجش اثربخشی این اقدامات را مورد اشاره قرار داد و گفت: دولت به این نتیجه رسیده است که در این خصوص کمیته برنامه ریزی نیروی انسانی تشکیل دهد که وزارت بهداشت نیز از اعضای اصلی این کمیته است.

منبع خبر: وب دا

ساعت : 10:6 -  روز  : دو شنبه  - 4 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :581