معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

در تعطیلات نوروز:

۳۵۷ کیلوگرم مواد فاسد در کاشان کشف و معدوم شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از کشف و معدوم شدن ۳۵۷ کیلوگرم مواد فاسد طی تعطیلات نوروز در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در این ایام، بیش از هشت هزار بیمار به مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش دانشگاه در شهرهای زیر 20 هزار نفر مراجعه کرده اند.

وی، با بیان اینکه 1534 مورد بازدید از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل انجام شده است، گفت: طی این بازدیدها هفت متخلف به مراجع قضایی معرفی، دو مرکز غیر بهداشتی تعطیل و با 36 فروشنده دوره گرد مواد غذایی برخورد گردید.

دکتر مروجی، در ادامه ضمن اشاره به اینکه واحد بهداشت محیط این دانشگاه فعالیت خود را از اول اسفند ماه ۹۳ آغاز کرده است، افزود: از اول اسفند ۹۳ تا ۱۵ فروردین ۹۴،دو هزار و 245کیلوگرم مواد فاسد معدوم شده است.

وی تصریح کرد: در ایام عید، نوزادان نیز در زمینه بیماری های کم کاری مادرزادی تیروئید و فنیل کتونوریا (PKU ) غربالگری شدند که دو مورد نوزاد مبتلا به بیماری کم کاری مادرزادی تیروئید شناسایی گردید.

دکتر مروجی، از دریافت ۳۲ مورد شکایت مردمی در حوزه بهداشت در 15 روزه ایام نوروز در این شهرستان خبر داد و اذعان داشت: خوشبختانه ظرف مدت کمتر از ۲ ساعت به شکایات مورد نظر رسیدگی شد.

دکتر مروجی، همچنین با اشاره به توقیف ۶۰ کیلوگرم محموله های حاوی مواد غذایی فاسد در این ایام ادامه داد: بازدید از مراکز بین راهی  نسبت به مدت مشابه سال گذشته ،۲۰ درصد افزایش یافته است در حالیکه مواد معدوم شده و کشفیات نیز ۲ و نیم درصد کاهش داشته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ، به افزایش هشت و نیم درصدی بازدید از مراکز اشاره کرد و گفت: تعداد بازدیدهای مراکز ۴۶ درصد رشد داشته است.

ساعت : 13:47 -  روز  : دو شنبه  - 17 /  1 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :338