جلسه شورای عالی مراکز تحقیقاتی بیماریهای اتوایمیون و مدیریت اطلاعات سلامت تشکیل شد

جلسه شورای عالی مراکز تحقیقاتی بیماریهای اتوایمیون و مدیریت اطلاعات سلامت با حضور معاون پژوهشی و سایر اعضاء در این معاونت تشکیل شد.

به گزارش وب دا، دکتر غلامعلی حمیدی ضمن تبریک برای کسب مجوز این دو مرکز، بر تلاش بیشتر اعضای این مراکز در پیشبرد اهداف مراکز تحقیقاتی تاکید نمود.

زهره آذرباد، مدیر پژوهشی دانشگاه نیز در این جلسه، در خصوص تدوین اساسنامه، نحوه ارزیابی و تعیین خط مشی های مراکز تحقیقاتی توضیحاتی را ارائه کرد.

این گزارش حاکیست: با انجام انتخابات در این نشست، دکتر مهرداد فرزندی پور به عنوان رئیس مرکز تحقیقاتی مدیریت اطلاعات سلامت و دکتر بتول زمانی به عنوان رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای اتوایمیون از سوی اعضا جهت معرفی به رئیس دانشگاه انتخاب شدند.

گفتنی است به استناد رأی صادره در دویست و چهل و پنجمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی مورخ 16/12/93 با تأسیس مرکز تحقیقات مدیریت اطلاعات سلامت ومرکز تحقیقات بیماری های اتوایمیوندر دانشگاه علوم پزشکی کاشان موافقت بعمل آمد.

ساعت : 10:30 -  روز  : یکشنبه  - 23 /  1 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :301