مشاور وزیر و مدیر کل دفتر وزارتی و روابط عمومی:

تکمیل دفاتر پایگا‌ه خبری وب‌دا در دانشگاه ها در دستور کار است

وزارت بهداشت به جای انتظار کشیدن برای اینکه رسانه‌ها از این مجموعه خبر تهیه کنند اقدام به راه‌اندازی پایگاه خبری وب‌دا کرد تا از دید افرادی که به سلامت می‌اندیشند فعالانه به موضوع خبر بپردازد و اخباری تولید کند که برای دیگر پایگاه‌های خبری مرجع باشد.

به گزارش خبرنگار وب دا در همدان، دکتر حسن آقاجانی در مراسم افتتاح پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب‌دا در همدان با بیان این مطلب اظهار داشت: پایگاه خبری وب‌دا جایگاه خوبی را در بین پایگاه‌های مرتبط با حوزه سلامت جهان دارد، زیرا  کالای سلامت کالایی پر‌مشتری است و باید استراتژی مناسبی برای اخبار در نظر گرفته شود تا موضوعات سلامت با دید کارشناسانه بررسی شود.

مدیر کل دفتر وزارتی با اشاره به آمار جهانی در رابطه با وب‌دا اظهار داشت: هم‌اکنون که دو سال از شروع به کار نهال نوپای وب‌دا می‌گذرد حدود 25 هزار مطلب تولید و از طرف سایت های دیگر استفاده شده است و همچنین در سال گذشته 30 درصد افزایش مراجعات به پایگاه داشتیم.

وی با اشاره به افتتاح 37 پایگاه خبری وب‌دا در نقاط مختلف کشور گفت: برنامه ریزی برای تکمیل پایگا‌ه‌های خبری وب‌دا در دستور کار است.

دکتر آقاجانی اضافه کرد: سایت خبری و اطلاع رسانی وب‌دا در بین 415 هزار سایت‌ دنیا دارای رتبه 4 هزار و 497 است و تعداد 172 سایت به این پایگاه خبری متصل هستند.

وی با تأکید بر لزوم بسیج همه ظرفیت‌ها برای ارتقای سلامت جامعه گفت: طبق مطالعات انجام شده وزارت بهداشت 25 درصد سلامت مردم را تأمین می‌کند و 75 درصد سلامت مردم در خارج از مجموعه وزارت بهداشت رقم می‌خورد و بخش زیادی از این موضوع به دانش مردم باز می‌گردد.

مدیر کل دفتر وزارتی ابراز امیدواری کرد که مردم به جای تعقیب اخبار آسیب‌رسان به سلامت به اخبار صحیح موجود در پایگاه خبری بپردازند.

منبع خبر: وب دا

ساعت : 10:24 -  روز  : دو شنبه  - 4 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :480