اردو یکروزه باغ پرندگان قمصر ویژه بانوان دانشگاه برگزار شد

به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س):

اردو یکروزه باغ پرندگان قمصر ویژه بانوان دانشگاه برگزار شد

به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن، اردو یکروزه فرهنگی تفریحی باغ پرندگان قمصر همراه با تقدیر از بانوان منتخب دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در ابتدای این آیین ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان، میلاد بانوی بزرگوار دو عالم حضرت فاطمه (س) و روز زن را تبریک گفت.

دکتر محمد حسین اعرابی، مسئولیت و وظیفه بانوان کارمند فعال در حوزه سلامت را خطیر عنوان کرد و اظهار داشت: زنان در کشور ما ضمن انجام وظایف خطیر مادری، در زمینه علم آموزی و ارتقای علمی کشور نقش ویژه ای دارند.

وی، با بیان اینکه اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان زن دانشگاه مایه افتخار دانشگاه هستند، اظهار امیدواری کرد:همکاران بزرگوار دانشگاه در حرکت بسوی تعلیم و تربیت، سیره جاودانه حضرت صدیقه کبری (س) را سرلوحه خود قرار دهند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه نیز در ابتدای این آیین، الگویی مانند حضرت فاطمه (س) را افتخاری بزرگ برای زنان مسلمان برشمرد و گفت: حضرت فاطمه (س) تمام ابعاد یک انسان کامل را دارا است.

دکتر طاهره مازوچی، با اشاره به خصوصیات و ویژگی های این بانوی بزرگوار افزود: رهایی از معضلات اجتماعی نیازمند بهره گیری از فرهنگ اسلامی بخصوص شخصیت فاطمه زهرا (س) است.

مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، با بیان اینکه بانوان فرهیخته ایران اسلامی با توجه به حفظ حجاب و ارزش‌های انسانی خود در عرصه‌های اجتماعی حضوری فعال دارند، تصریح کرد: سراسر زندگی این بزرگ بانوی جهان اسلام، بهترین سرمشق برای زنان مسلمان است.

گفتنی است این آیین به همت امور بانوان و با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی همراه با تقدیر از بانوان منتخب دانشگاه روز شنبه مورخ 22/1/94 برگزار شد.

لیست بانوان منتخب دانشگاه

ساعت : 11:4 -  روز  : یکشنبه  - 23 /  1 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :468