روز فناوری هسته ای:

به مناسبت روز فناوری هسته ای:

مراسمی در دانشگاه برگزار شد

به مناسبت روز فناوری هسته ای، مراسمی روز دوشنبه مورخ 24/1/94 در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، نماینده مردم اصفهان در دوره مجلس هفتم، در این مراسم در خصوص تاریخچه فناوری هسته ایران از شروع و پیشرفت های آن تاکنون مطالبی را  بیان کرد.

محمدحسین استکی، با اشاره به اینکه تولید نفت در ایران قبل از انقلاب شکوهمند اسلامی بیشتر از حال بوده است و همچنین با توجه به غنی بودن کشور ایران از انرژی خورشیدی اظهار داشت: قبل از انقلاب، سند توجیهی فعالیت در زمینه هسته ای و نیاز به این انرژی در ایران توسط کشور آمریکا تهیه شد و اینکه ایران با وجود نفت و انرژی فراوان خورشیدی نیازی به انرژی هسته ای ندارد بهانه ای بیش نیست.

وی، با اشاره به اینکه آمریکا در نظر داشت از ایران به عنوان دست نشانده استفاده کند افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی و استقلال و عدم سلطه پذیری کشور تمام نقشه های آمریکا در این زمینه نقش بر آب شد.

نماینده مردم اصفهان در دوره مجلس هفتم افزود: طبیعی است که سلطه گران حضور ایران مستقل را در جوامع بین المللی نپذیرند و سنگ اندازی و بهانه گیری کنند.

استکی، جایگاه و ارزش پیشرفت هسته ای ایران را به نهادینه و بومی شدن آن عنوان کرد و اظهار داشت: آمریکا در صدد است به بهانه های مختلف مانع فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران شود.

گفتنی است این مراسم به همت بسیج دانشجویی و با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی همراه  با برنامه های طنز و شاد برگزار شد.

ساعت : 14:3 -  روز  : سه شنبه  - 25 /  1 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :289