چهارمین نشست شورای خیرین سلامت کاشان

چهارمین نشست شورای خیرین سلامت کاشان برگزار شد

چهارمین نشست شورای خیرین سلامت کاشان و آران و بیدگل با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، معاون هماهنگی امور استان های مجمع خیرین سلامت کشور، مدیر عامل و اعضاء مجمع خیرین سلامت کاشان در سالن اجتماعات دکتر محمد قریب دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

به گزارش وب دا، مدیر عامل مجمع خیرین سلامت کاشان در این نشست گفت: مجمع خیرین سلامت کشور در تاریخ 19/10/88 به عنوان یک سازمان مردم نهاد با هدف شناسایی و ساماندهی خیرین فعال در امر سلامت، برنامه ریزی برای بهره گیری صحیح از کمک ها و مشارکت های مردمی و هدایت این کمک ها به اولویت های ملی در حوزه سلامت در اداره کل ثبت شرکت ها و مؤسسات غیرتجاری به ثبت رسید و فعالیت خود را رسماً آغاز کرد.

دکتر حسین نیکزاد، با بیان اینکه از سال 1384 مجمع خیرین دانشگاه علوم پزشکی کاشان به طور رسمی کار خود را آغاز کرد، افزود: سابقه انجام امور خیر در حوزه بهداشت و درمان این منطقه به سال 1317 برمی گردد که نخستین مرکز خیرساز درمانی با عنوان بیمارستان نقوی توسط زنده یادحاج محمد صادق نقوی احداث گردید و در سال 1328 نیز با احداث بیمارستان اخوان توسط زنده یاد حاج علی اکبر اخوان ادامه یافت.

وی، همچنین احداث زایشگاه کاشان به همت زنده یاد حاج محمود فقیهی نراقی در سال 1337، بیمارستان متینی در سال 1341 توسط زنده یادحاج تقی متینی و زایشگاه دکتر شبیه خوانی در سال 1356 توسط زنده یاد حاج محمد فقیهی نراقی را از دیگر اقدامات خیرین این منطقه تا قبل از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی عنوان کرد.

دکتر نیکزاد ادامه داد: این روند پس از پیروزی انقلاب و تاسیس دانشگاه علوم پزشکی در سال 1365 با بهره برداری 44 مرکز درمانی و بهداشتی درمانی و پنج مرکز آموزشی سرعت و شتاب بیشتری گرفت.

مدیر عامل مجمع خیرین سلامت کاشان اظهار داشت: در سال گذشته 20 میلیارد ریال جهت خرید تجهیزات توسط خیرین این منطقه هزینه شده است.

دکتر نیکزاد در پایان ضمن تقدیر از فعالیت خیرین سلامت در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل ادامه داد: انجام کارهای خیر جزء باقیات الصالحات است و امیدوارم با تعامل این عزیزان فعالیت های ماندگارتری در منطقه صورت پذیرد.

ساعت : 10:31 -  روز  : شنبه  - 29 /  1 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :461