معاون هماهنگی امور استان های مجمع خیرین سلامت

معاون هماهنگی امور استان های مجمع خیرین سلامت:

60 هزار خیر سلامت در کشور فعالیت دارند

معاون هماهنگی امور استان های مجمع خیرین سلامت کشور گفت: 60 هزار خیر سلامت در کشور فعالیت دارند.

به گزارش وب دا، اسماعیل غنیان در چهارمین نشست شورای خیرین سلامت در دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: 200 دفتر مجمع خیرین سلامت در کشور فعال هستند که طی چند سال گذشته تا پایان سال گذشته 30 هزار میلیارد ریال هزینه کرده اند.
وی، شناسایی کمبود ها و نیازها را از جمله وظایف خیرین سلامت نام برد و تصریح کرد: این نیازها در قالب کتابچه ای تدوین و مشخص شده و در اختیار خیرین سلامت قرار گرفته است.

غنیان، سرمایه گذاری در مناطق کمتر توسعه یافته را از سیاست ها و اولویت های مجمع خیرین سلامت در کشور برشمرد و ادامه داد: ساخت دو هزار مرکز بهداشتی با مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی در سال گذشته از دیگر فعالیت های این مجمع بوده است که بیش از 60 درصدد آن به بهره برداری رسیده است.

معاون هماهنگی امور استان های مجمع خیرین سلامت کشور، به تعامل و مشارکت مجلس، وزارت بهداشت و مجمع خیرین سلامت اشاره کرد و یادآور شد: تکمیل پروژه های نیمه ساز بخش سلامت با سرمایه مردم و خیرین و قرار دادن آن در اختیار دولت از دیگر سیاست های مجمع خیرین سلامت است.

گفتنی است چهارمین نشست شورای خیرین سلامت کاشان با انتخابات اعضای هیات مدیره این مجمع در سالن دکتر محمد قریب دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

ساعت : 10:38 -  روز  : شنبه  - 29 /  1 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :292