مراسم معارفه جمعی از مدیران دانشگاه

مراسم معارفه جمعی از مدیران دانشگاه برگزار شد

مراسم معارفه جمعی از مدیران با حضور رئیس دانشگاه و مسئولین روز یکشنبه مورخ 30/1/94 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه طی حکمی، دکتر اسماعیل فخاریان را به عنوان قائم مقام ریاست دانشگاه در امور آموزشی درمانی، محمدرضا افاضل به عنوان مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست و دکتر مرتضی پنجه شاهی به عنوان معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه منصوب کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی در این مراسم، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رجب و میلاد امام محمد باقر (ع)، از زحمات چند ساله این مدیران تقدیر و برای آنان در راستای خدمت خالصانه آرزوی موفقیت کرد.

وی، انتخاب دکتر پنجه شاهی را در تصدی معاون فنی معاونت بهداشتی به علت اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و وظایف متعدد در این حوزه بیان کرد و مسئولیت پذیری، صداقت، اخلاص و پیگیری را از جمله ویژگی های وی در زمان تصدی مسئول دفتر ریاست برشمرد.

رئیس دانشگاه، تخصص و پتانسیل های موجود در دکتر فخاریان در حوزه آموزشی و درمانی به وِیژه در زمینه بالینی را از جمله دلایل انتخاب وی عنوان کرد.

وی، همچنین به سوابق تجربی و تخصصی افاضل اشاره و اظهار امیدواری کرد: بتوانیم از تجربیات و نظرات ایشان در مجموعه دانشگاه بهترین استفاده را ببریم.

دکتر اعرابی، به ارتقای دانشگاه به تیپ یک اشاره کرد و گفت: این ارتقا دستاورد بزرگی برای دانشگاه است که حفظ آن نیازمند مشارکت و تعامل همه همکاران دانشگاهی به خصوص مجموعه مدیران دانشگاه است.

وی، خدمت در نظام جمهوری اسلامی علیرغم مشکلات اقتصادی موجود را فرصتی دانست و افزود: فعالیت در حوزه سلامت یک فرصت معنوی است چرا که کار در این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است تا بتوانیم به مردم خدمات مطلوب را ارائه نمائیم.

وی، بر آشنایی مجموعه دانشگاه به عنوان یک تیم بر وظایف خود تاکید و اظهار امیدواری کرد: خداوند متعال توفیقات روز افزون در راستای خدمت خالصانه را به همه عطا کند.

براساس این گزارش، در ادامه این مراسم مدیران مذکور و معاونین دانشگاه نیز سخنانی را ایراد کردند و جلسه با اعطای لوح تقدیر و هدایایی از سوی رئیس دانشگاه و معاونت های بهداشتی و درمان به دکتر پنجه شاهی پایان پذیرفت.

ساعت : 13:45 -  روز  : یکشنبه  - 30 /  1 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :329