معان غذا و دارو دانشگاه

معاون غذا و دارو دانشگاه:

محصولات 31 واحد تولیدی، خوراکی، آشامیدنی و بسته بندی توقیف شد

معاون غذا و دارو دانشگاه گفت: کالا ی 31 واحد تولیدی، خوراکی، آشامیدنی و بسته بندی در سال گذشته توقیف شد.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا بنفشه در نشست خبری با اصحاب رسانه، به عملکرد این معاونت در سال گذشته اشاره کرد و افزود: 87 واحد تولیدی، خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی تحت پوشش این دانشگاه می باشد.

وی تصریح کرد: درج پروانه ساخت و یا شناسه نظارت بر روی محصولات ضروری است و عدم وجود این مشخصات بر محصول بیانگر غیر بهداشتی و غیر قانونی بودن محصول عرضه شده می باشد.

دکتر بنفشه، به 588 بازدید از  واحدهای تولیدی، خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی تحت پوششدانشگاه در سال 93 اشاره کرد و یادآور شد: با انجام 388نمونه برداری در این بازدیدها 31 واحد تولیدی و خوراکی، آشامیدنی و بسته بندی و دو واحد آرایشی و بهداشتی توقیف و 9 واحد تولیدی و خوراکی آشامیدنی و دو واحد تولیدی آرایشی و بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی، با بیان اینکه هفت واحد تولیدی متخلف در این مدت تعطیل شده است، ادامه داد: 2391اقلام آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تاریخ گذشته جمع آوری و 167 شکایات ثبت شده کتبی از واحدهای تولیدی و خوراکی آشامیدنی،آرایشی و بهداشتیرسیدگی شد.

جمع آوری 38064 اقلام دارویی غیرمجاز و تاریخ گذشته

معاون غذا و دارو دانشگاه، از جمع آوری 38064اقلام دارویی غیرمجاز و تاریخ گذشته در سال 93 خبر داد.

وی همچنین به فعالیت 63 داروخانه در این شهرستان تحت نظارت معاون غذا و دارو در این مدت اشاره کرد و گفت: در سال گذشته برای فعالیت 10 داروخانه پروانه تاسیس  صادر شد.

دکتر بنفشه، به انجام 95 بازرسی از داروخانه و ارزشیابی 58 داروخانه تحت نظارت معاونت غذا ودارو در سال گذشته گفت: در این مدت به 41 مورد  شکایات از داروخانه ها شامل گرانفروشی، برخورد نامناسب، فروش داروهای تاریخ گذشته و غیر مجاز و پنج شکایات فرآورده دارویی شامل شکل ظاهری ،تغییر رنگ، بسته بندی و ... رسیدگی شد.

انجام 17798 آزمایش در سال گذشته

معاون غذا و دارو دانشگاه، انجام 17798 آزمایش بر روی نمونه های مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی واحد های تولیدی را از دیگر اقدامات این معاونت در سال گذشته نام برد.

انهدام بیش از 2 تن اقلام آرایشی و بهداشتی غیر مجاز و قاچاق

معاون غذا و دارو دانشگاه، از انهدام بیش از 2 تن اقلام آرایشی و بهداشتی غیر مجاز و قاچاق در سال گذشته نیز خبر داد.

وی افزود: بیش از 2 هزار و 500 کیلوگرم اقلام آرایشی و بهداشتی غیر مجاز، قاچاق، فاقد مجوز و با برچسب تقلبی که طی بازرسی های انجام شده در دو سال اخیر از سطح عرضه آرایشی و بهداشتی جمع آوری و با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه معدوم گشت.

اجرای طرح های  PMSو PRP در کاشان

معاون غذا و دارو دانشگاه، همچنین از اجرای طرح پایش محصولات خوراکی، آشامیدنی و مکمل های غذایی در سطح عرضه در سال 93 (PMS) اشاره کرد و اظهار داشت: این طرح جهت بررسی وضعیت نمونه های محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی از نظر ویژگی های شیمیایی و میکروبی و کنترل کیفیت آنها در طی زمان نگهداری در فروشگاه های عرضه مواد غذایی  انجام می شود  و در نهایت نتایج حاصل جهت پایش نهایی به سازمان غذا و دارو کشور ارسال می شود.

وی، با اشاره به انجام ارزشیابی عملکرد کارخانجات مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی  کارخانجات تحت پوشش دانشگاه در سال 93 (PRP) گفت: جهت بررسی وضعیت ساختمانی، دستگاهی و آزمایشگاهی کارخانجات تولید کننده محصولات خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی هر ساله فرم های ارزیابی عملکرد (PRP) توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی تکمیل می شود.

دکتر بنفشه تاکید کرد:در طی سال 1393، کارخانجات تحت پوشش ارزیابی شده در طرح PRP استانداردهای لازم رادارا بوده اند.

ساعت : 12:51 -  روز  : چهار شنبه  - 2 /  2 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :267