طرح ارزیابی قرآنی دانشجویان جدیدالورود اجرا شد

طرح ارزیابی قرآنی دانشجویان جدیالورود دانشگاه به همت معاونت دانشجویی فرهنگی با همکاری معاونت آموزشی و دانشکده ها اجرا شد.

این طرح از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به کلیه دانشگاه­­های علوم پزشکی ابلاغ شده است.

هدف از انجام این طرح ارزیابی میزان آشنایی دانشجویان با قرآن کریم و شناسایی توانمندی­ها و نیازهای قرآنی دانشجویان و زمینه­سازی برای آموزش عمومی قرآن و ارتقا سطح دانش و توانمندی­های قرآنی دانشجویان است.

در این طرح فرم شناسنامه قرآنی توسط  دانشجویان تکمیل و آزمون بخش شفاهی و ارزیابی سطح تلاوت دانشجویان، توسط کارشناسان قرآن و عترت دانشگاه در دو بخش خواهران و برادران انجام شد.

گفتنی است این طرح از تاریخ 27/1/91 لغایت 4/2/91 انجام شده است.

ساعت : 13:19 -  روز  : سه شنبه  - 5 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :622