کسب رتبه دوم دانشگاه علوم پزشکی کاشان در حیطه مدیریت آموزش در بین دانشگاه های علوم پزشکی

دانشگاه علوم پزشکی کاشان موفق به کسب رتبه دوم در حیطه مدیریت آموزش (معاون آموزشی برتر) در بین دانشگاه های علوم پزشکی تیپ یک شد.

به گزارش وب دا، سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اعلام این مطلب، ضمن تبریک این موفقیت از تلاش های ارزنذه و همت والای همکاران حوزه آموزشی دانشگاه در جهت تحقق این هدف تقدیر و تشکر کرد.

دکتر رضا رزاقی در ادامه افزود:  این نتیجه بر مبنای مطالعات ارزشیابی طرح راد استخراج و نهایی گردیده است.

وی، با اشاره به اجرای "طرح راد" (رتبه بندی آموزشی دانشگاه‌ها) در دانشگاه‌های علوم پزشکی تصریح کرد: هدف از اجرای طرح "راد" بررسی کارکرد آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی است.

وی، با تاکید بر اینکه دانشگاه‌ها بر اساس طرح راد سطح بندی نمی‌شوند بلکه رتبه بندی می‌شوند اظهار داشت: دانشگاه‌ها بین رتبه های یک تا 60 رتبه‌بندی شده و شاخص‌های این رتبه ‌بندی فرآیند ترکیبی از موارد درون داد آموزشی دانشگاه است که باعث ایجاد تمایز بین دانشگاه‌ها می‌شود.

معاون آموزشی دانشگاه، با بیان اینکه ارزشیابی آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی پویاست، یادآور شد: به همین دلیل این طرح حداقل هر سه سال یک بار اجرا شده و کیفیت خدمات آموزشی دانشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. راند اول این طرح دو سال قبل و راند دوم آن از اوایل سال 94 اجرا شد.

ساعت : 13:53 -  روز  : سه شنبه  - 22 /  2 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :331