والدین باید آموزش های لازم در استفاده از فضای مجازی را فرا گیرند

استاد حوزه و دانشگاه گفت: والدین باید آموزش و آگاهی های لازم در خصوص استفاده از فضای مجازی را فرا گیرند تا بتوانند در زمینه تربیت فرزندانشان در عصر رسانه موفق باشند.

به گزارش وب دا، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی گرجی در جلسه صالحین خواهران گروه حضرت مریم (س) دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: امروزه تعطیلی دنیای مجازی غیرممکن است بنابراین تمام تلاش والدین باید در خصوص آشنایی صحیح و درست فرزندان با فضای مجازی باشد.

وی، با تاکید بر داشتن هدف و برنامه برای انجام هر فعالیتی تصریح کرد: دنیای مجازی نیز از این امر مستثنی نیست برای تعدیل کردن و استفاده بهینه که هدف است باید برنامه ریزی صحیح ارایه شود.

حجت الاسلام و المسلمین گرجی یادآور شد: عدم آشنایی با دنیای مجازی منجر به عدم موفقیت و رشد فرد می شود و این آشنایی باید در حد اعتدال و استفاده های صحیح باشد.

این استاد حوزه و دانشگاه، با بیان اینکه اعتیاد فقط به مصرف مواد مخدر بسنده نمی شود ادامه داد: حتی در دینداری هم عدم شناخت صحیح از فضایل و رذایل منجر به افراط و تفریط می شود.

وی تاکید کرد: اعتیاد به دروغ و غیبت و بدبینی نتیجه عدم شناخت صحیح از دین می باشد و درک ناصحیح از دنیای مجازی انسان را از هویت انسانی خارج می کند.

حجت الاسلام و المسلمین گرجی، به شناخت کامل به هر بحث و موضوع قبل از ورود به آن تاکید کرد و اظهار داشت: در مورد فضای مجازی نیز این امر صدق می کند و والدین نیاز به شناخت و آگاهی لازم در این زمینه دارند.

وی ، با بیان اینکه والدین نیاز به آگاهی و شناخت کامل نسبت به تربیت فرزند دارند، گفت: شناخت ما را در غلبه با هر مشکلی یاری می نماید هرچند آن مشکل در آغاز سخت و مرموز باشد، خداوند نیز کاملا به انسان شناخت دارد حتی اولیاء و پیامبرانی را که برای هدایت انسان فرستاده نیز اشراف کامل به انسان و راه کمال آن داشته اند.

این استاد حوزه و دانشگاه، در پایان از والدین خواست فرمایش و سفارش مولای متقیان حضرت علی (ع) به فرزندش امام حسن مجتبی (ع) "فررزند زمان خویش باش" را سرلوحه تمام امور به خصوص تربیت فرزندان خود قرار دهند.

ساعت : 15:45 -  روز  : سه شنبه  - 22 /  2 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :281