10 خرداد آخرین فرصت ارائه مقالات به همایش ملی گیاهان دارویی

رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: همایش ملی گیاهان دارویی از تاریخ پنج تا هشت شهریورماه امسال در این دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش وب دا، دکتر جان‌محمد ملک‌زاده در رابطه با لزوم توجه به اهمیت گیاهان دارویی اظهار کرد: استفاده از گیاهان دارویی در بسیاری از موارد مقرون به صرفه و کم‌عارضه‌تر از داروهای شیمیایی است که برپایه تاثیر طب سنتی در ارتقاء بهداشت و درمان مردم، وزارت بهداشت در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به این حوزه داشته است.

رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: بر همین اساس، مراکز تحقیقاتی متعددی برای بررسی خواص و عوارض گیاهان دارویی در کشور تاسیس شده است و مرکز تحقیقات گیاهان دارویی این دانشگاه نیز با تاکید مسئولان پژوهشی دانشگاه و در راستای ایجاد فرصت برای ارایه دستاوردهای پژوهشی محققان کشور، اقدام به برگزاری این همایش کرده است.

ملک‌زاده یادآور شد: اگرچه با پیشرفت تکنولوژی طب سنتی، درمان‌های گیاهی تا حدودی به دست فراموشی سپرده شده و داروهای ساختگی و صنعتی جایگزین طب سنتی گردید، اما استفاده از گیاهان دارویی در درمان، سابقه‌ای به قدمت بشر دارد و تجربه درازمدت بشر به صورت آزمایشگاهی مدرن، میان گیاهان دارویی و بی‌اثر تمایز قایل شد.

وی با بیان اینکه علاقه‌مندان می‌توانند تا تاریخ 10 خرداد، مقالات خود را برای ارایه در این همایش ارسال کنند، عنوان کرد: راهنمای شرکت در همایش، در سایت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و آدرس الکترونیکی www.hmcong.yums.ac.ir  قابل دسترسی است و علاقه‌مندان به ارسال مقاله نیز می‌توانند با مراجعه به فرم ارسال مقاله و وارد کردن اطلاعات لازم، مقالات خود را به دبیرخانه همایش ارسال کنند.

رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: شرکت در این همایش برای ارایه‌کنندگان مقاله و سایر علاقه‌‌‌مندان و محققان این حوزه آزاد است که آخرین مهلت ثبت‌نام، تاریخ 31 مردادماه است.

ملک‌زاده اضافه کرد: پس از انجام مطالعات کارشناسان مربوطه، نتایج پذیرش و یا عدم پذیرش مقاله به اطلاع محققان می‌رسد.

منبع خبر: وب دا

ساعت : 14:34 -  روز  : شنبه  - 9 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :539