سمینار دو روزه آسم و آلرژی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

سمینار دو روزه آسم و آلرژی با هدف بالا بردن سطح آگاهی در خصوص تازه های این بیماری روزهای چهارشنبه و پنج شنبه مورخ ششم و هفتم خردادماه سال جاری  با حضور  دکتر مصطفی معین رئیس انجمن آسم و آلرژی، جمعی از مدیران و مسوولان دانشگاه و اعضای هیات علمی دانشگاه در سالن دکتر محمد قریب برگزار شد.

به گزارش وب دا، دبیر علمی این سمینار، آسم را یکی از معضلات بهداشتی جهان و از شایع ترین بیماری های مزمن تنفسی در تمای گروهی سنی به خصوص کودکان و نوجوانان عنوان کرد و اظهار داشت:  شیوع این بیماری در جهان بیش از 300 میلیون نفر است و کمتر از یک درصد مرگ و میر در به خود اختصاص داده است.

دکتر مرضیه حیدرزاده، با اشاره به مرگ و میر پایین افراد مبتلا به آسم، گفت: ناتوانی های جسمی و هزینه های اقتصادی بالای برای خانواده ها از جمله پیامدها و عوارض این بیماری است.

عضو هیأت علمی دانشگاه، ضمن تاکید بر اهمیت این بیماری هدف کلی سمینار را افزایش آگاهی در مورد تشخیص، درمان، پیشگیری و ارائه جدید ترین و به روزترین یافته ها در مورد این بیماری برای پزشکان عمومی، متخصصان اطفال و متخصصان داخلی و عموم کسانی که با این بیماری درگیر می باشند، برشمرد.

دکتر حیدرزاده، افزایش آگاهی در مورد شیوع، مرگ و میر، ناتوانی ناشی از بیماری، بار اقتصای و راههای پیشگیری از شیوع بیماری را از از اهداف جزیی این سمینار عنوان کرد.

لازم به ذکر است این سمینار با امتیاز آموزش مداوم، به همت دفتر آموزش مداوم دانشگاه و با همکاری انجمن آسم و آلرژی ایران و با حضور 100 شرکت کننده در سالن اجتماعات دکتر محمد قریب دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 12:47 -  روز  : پنج شنبه  - 7 /  3 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :469