EN |
    ورود
   1:53:47 PM

"خدایا به ما ظرفیت و لیاقتی عطا کن که بتوانیم ناشر بخشی از خبری باشیم که تو اراده کرده ای در هستی نشر یابد"
 

1398 / 07 / 22
 
پایگاه خبری وب دا کاشان

نشست مسئولین کارخانجات تولید کننده فرآورده های گوشتی در دانشگاه

نشست مسئولین کارخانجات تولید کننده فرآورده های گوشتی در دانشگاه برگزار شد

نشست مسئولین کارخانجات تولیدکننده فرآورده های گوشتی با حضور معاون غذا و دارو و مدیر نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی دانشگاه و جمعی از مسئولین کارخانجات تولید کننده فرآورده های گوشتی تحت نظارت این معاونت برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون غذا و دارو دانشگاه در این جلسه ضمن خیر مقدم به مدعوین گفت: افزایش تعامل بین دستگاه های دولتی و تولیدکنندگان بخش خصوصی می تواند منجر به ارتقاء کیفیت محصولات غذایی شود.

دکتر حمیدرضا بنفشه اظهار داشت: رسالت این معاونت ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق نظارت صحیح و به موقع بر تولید، مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی است که این مأموریت با رعایت دستورالعمل های سازمان غذا و دارو در کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و ارتقای سطح آگاهی و فرهنگ جامعه محقق می‌شود.

وی، ضمن اشاره به اینکه منشأ بسیاری از بیماری‌ها، مواد غذایی ناسالم هستند بر رعایت ضوابط و دستورالعمل های مربوطه که نتیجه آن تولید محصولات غذایی سالم است، تاکید کرد.

گفتنی است اعضا حاضر در پایان این نشست پس از بحث و تبادل نظر و ارائه راهکار، در خصوص موارد مطروحه تصمیم گیری کردند.

ساعت : 12:10 -  روز  : چهار شنبه  - 20 /  3 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :259

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران: