با انجام هزینه ای بالغ بر یک میلیارد ریال:

دستگاه ام آر آی بیمارستان نقوی کاشان ارتقاء یافت

مدیر بیمارستان نقوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان از  راه اندازی مجدد دستگاه ام. آر. آی. این بیمارستان با کیفیت بالاتر و وضوح بیشتر تصاویر خبر داد.

به گزارش خبرنگار وب دا از بیمارستان نقوی، دکتر حسین یاوری تبار گفت: با توجه به گذشت حدود یک دهه از افتتاح دستگاه ام. آر. آی. این بیمارستان و لزوم به روز رسانی آن طبق آخرین استانداردهای تجهیزات پزشکی دنیا، این اقدام با هزینه یک میلیارد ریال از محل اعتبارات دانشگاه انجام شد.

وی تصریح کرد: در این اقدام گرادینت اصلی دستگاه ام. آر. آی. بیمارستان تعویض شد تا از این پس تصاویر این سرویس با کیفیت و وضوح بالاتر ارائه شود.

به گفته وی، این اقدام با هدف تکریم ارباب رجوع و جلب رضایت مشتریان و خدمات گیرندگان از این سرویس انجام شد.

به گفته وی، در سال گذشته حدود 12 هزار نفر از سرویس ام. آر. آی. این بیمارستان استفاده کردند.

وی اضافه کرد: واحد ام. آر. آی. این بیمارستان به صورت شبانه روزی در سه نوبت صبح، بعد از ظهر و شب برای ارائه خدمت به مراجعان فعال می باشد.

ساعت : 8:51 -  روز  : یکشنبه  - 10 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :523