مراسم پیاده روی سالمندان شهر کاشان برگزار شد

در راستای شعار سازمان جهانی بهداشت با عنوان سالمندی و سلامت، مراسم پیاده روی سالمندان شهر کاشان با هدف ارتقای سلامت سالمندان به همت دانشگاه علوم پزشکی، اداره ورزش و جوانان، سازمان رفاهی تفریحی شهرداری و خانه فرهنگ سلامت کاشان روز جمعه مورخ 8/2/91 برگزار شد.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم ضمن تشکر از حضور سالمندان در برنامه، در زمینه اهمیت ورزش در دوره سالمندی سخنانی را بیان کردند.

دکتر سید علیرضا مروجی گفت: به علت ضعیف شدن عضلات در دوران سالمندی و احتمال آسیب به مفاصل و استخوانها، تحرک بدنی و ورزش به ویژه پیاده روی یکی از راههای پیشگیری از این عارضه می باشد.

حسین حیدریان رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان کاشان نیز در این مراسم در زمینه برنامه های ورزشی پیش بینی شده در سال 91 و همچنین ورزشهای همگانی و صبحگاهی در پارکها که در حال اجرا می باشد، سخنانی را بیان کردند.

گفتنی است این مراسم از ساعت 9 صبح از محل میدان جهاد تا پارک مدنی با حضور 150 نفر از سالمندان شهر کاشان اجرا شد.

در پایان برنامه پیاده روی به 15 نفر از شرکت کنندگان در این مراسم به قید قرعه جوایزی اهدا شد.

ساعت : 14:10 -  روز  : یکشنبه  - 10 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :612