EN |
    ورود
   3:55:40 AM

"خدایا به ما ظرفیت و لیاقتی عطا کن که بتوانیم ناشر بخشی از خبری باشیم که تو اراده کرده ای در هستی نشر یابد"
 

1398 / 09 / 01
 
پایگاه خبری وب دا کاشان

رئیس دانشگاه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید کرد

در راستای حفظ و ارتقای سلامت روزه داران:

رئیس دانشگاه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید کرد

در راستای حفظ و ارتقای سلامت روزه داران، رئیس دانشگاه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان بازدید کرد.

به گزارش وب دا، این بازدید همچنین در راستای شعار روز جهانی بهداشت "ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره" و اهمیت ویژه حفظ ایمنی غذا و رعایت بهداشت مواد غذایی خصوصا در ماه مبارم رمضان صورت گرفت.

دکتر اعرابی همراه با مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی و کارشناس مسوول بهداشت محیط شهرستان کاشان، از چرخه ایمنی تعدادی قنادی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهر بازدید کردند و بر نحوه تهیه و تولید شیرینی و زولبیا و بامیه و عرضه مواد غذایی نظارت نمودند.

رئیس دانشگاه، در این بازدید بر اهمیت رعایت بهداشت فردی و نظافت عمومی کارگاه ها تاکید کرد و گفت: همه ساله با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان با توجه به توزیع نذورات، آش و حلیم طرح تشدید با نظارت ها و بازرسی های بیشتری انجام می شود.

وی، با اشاره به پیگیری شکایات مردمی به ویژه شکوائیه هایی که به سامانه تلفنی 1490 گزارش شده افزود: در این طرح از مراکز تهیه، توزیع، نگهداری و فروش زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش، حلیم و همچنین برگزاری مجالس افطاری و مراسم احیاء شب های قدر در مساجد و اماکن مذهبی بازرسی می گردد.

این گزارش حاکیست: در این بازدید با دستگاه تست سلامت روغن (Testo) نسبت به اندازه گیری و کنترل سلامت روغن های مصرفی در مراکز فوق الذکر اقدام شد.

ساعت : 13:53 -  روز  : شنبه  - 13 /  4 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :384

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران: