راهپیمایی گروه کوهنوردی دانشگاه برگزار شد

به مناسبت روز ملی مبارزه با بیماری های بین حیوان و انسان:

راهپیمایی گروه کوهنوردی دانشگاه برگزار شد

همزمان با فرا رسیدن 13 تیرماه روز مبارزه با بیماری های منتقله بین حیوان و انسان، راهپیمایی گروه کوهنوردی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، این مراسمبه همت معاونت دانشجویی فرهنگی و با همکاری واحد مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه انجام گردید و پرسنل دانشگاه به همراه خانواده شان، با هدف حفظ سلامتی و ارتقاء سلامت جسم و روان مسیر روستای کوه سفید به سمت امام زاده را پیمودند.

این گزارش حاکیست: این مراسم مصادف با میلاد امام حسن مجتبی (ع)، بعد از افطار آغاز و با سحر روز 16 ماه مبارک رمضان پایان پذیرفت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در این راستا گفت: کنترل بیماری های مشترک بین حیوان و انسان (زئونوز) مستلزم همدلی و هماهنگی بین بخشی و برون بخشی و توجه بیشتر مسئولین است.

دکتر سید علیرضا مروجی، ضمن اشاره به اینکه همه ساله برنامه هایی از جمله پیاده روی و کوهنوردی با هدف آگاه سازی، حساس سازی و جلب مشارکت جامعه و مسئولین در معرض ابتلا به این بیماری ها برگزار می‌شود، افزود: بیماری های مشترک بین انسان و حیوان طیف گسترده ای از بیماریها را شامل می‌شود و گروهی از آنها در زمان های نه چندان دور، موجب وحشت جامعه به همراه تلفات قابل توجه در انسان شده است.

دکتر مروجی متاسفانه بسیاری از این بیماریهای زئونوز در ایران شایع بوده و مشکلات اقتصادی و بهداشتی فراوانی را موجب می شود بیماریهای نظیر بروسلوز، سالک، تب هموراژیک، هاری و حیوان گزیدگی، لپتوسپیروز و غیره از بیماریهای شایع زئونوز در ایران است.

وی، به مردم توصیه کرد: حتما از گوشت های دارای مهر دامپزشکی، استفاده کنند و گوشت های تازه قربانی شده را تا 12 ساعت در یخچال نگاهداری و سپس مصرف کنند.

ساعت : 11:37 -  روز  : یکشنبه  - 14 /  4 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :339