دکتر اعرابی

در راستای طرح مفتاح الجنه صورت گرفت:

دیدار رئیس دانشگاه از ایتام تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کاشان

در راستای طرح مفتاح الجنه و همزمان با لیالی قدر، رئیس دانشگاه از ایتام تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کاشان دیدار کرد.

دکتر اعرابی، به همراه سرپرست کمیته امداد شهرستان و جمعی از مسئولان و خیران دانشگاه با حضور در منازل مددجویان با آنان دیدار و این خانواده ها را مورد تفقد و دلجویی قرار داد.

رئیس دانشگاه، دستگیری از نیازمندان را یکی از اعمال پسندیده در ماه مبارک رمضان برشمرد و خواستار مشارکت گسترده مردم خیر و نیکوکار در حمایت از نیازمندان جامعه شد.

وی، کمک به نیازمندان را یک وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی دانست و با اشاره به اهمیت این مهم از دیدگاه آیات و روایات؛ از مردم خیر و نوعدوست منطقه خواست با توسعه حمایت های مادی و معنوی و کمک های نقدی و غیرنقدی خود یاریگر نیازمندان و مستمندان باشند.

لازم به ذکر است: در پایان این دیدار از سوی رئیس دانشگاه هدایایی به این خانواه ها اهداء شد.

ساعت : 10:37 -  روز  : دو شنبه  - 15 /  4 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :569