آماده باش کامل تکنسین ها و کارشناسان اورژانس 115 دانشگاه برای پوشش امدادی عید فطر

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از آماده باش کامل تکنسین ها و کارشناسان اورژانس 115 برای پوشش امدادی در روز عید فطر در منطقه  تحت پوشش خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سید محمد حسین مکی گفت: پرسنل این مرکز در روز عید فطر برای امداد رسانی به نمازگزاران در مواردنیاز به فوریتهای  پزشکی احتمالی در حالت آماده باش قرار دارند.

وی افزود: 16دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، دو دستگاه موتور آمبولانس به همراه بیش از 40نفر از پزشکان، پرستاران و تکنسین های و اورژانس 115 همراه با تجهیزات و امکانات پزشکی مورد نیاز در نقاط مختلف شهرستان کاشان و آران و بیدگل  محل برگزاری نماز عید فطر تا پایان مراسم آماده  بوده و در صورت نیاز خدمات فوریت پزشکی و امدادی را به شهروندان ارائه می دهند.

وی یادآور شد: شهروندان می توانند با شماره 115 تماس حاصل نموده و از خدمات فوریت  پزشکی بهره مند شوند.

گفتنی است مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در راهپیمایی روز قدس نیز با استفاده از 18 کد عملیاتی خدمات لازم را به شهروندان گرامی ارائه کرده است.

ساعت : 7:58 -  روز  : چهار شنبه  - 24 /  4 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :205