جشن روز پرستار، ماما و علوم آزمایشگاهی در دانشگاه برگزار شد

جشن روز پرستار، ماما و علوم آزمایشگاهی در دانشگاه روز یک شنبه مورخ 10/2/91 در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و نماینده منتخب شهرستان کاشان و آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این آیین ضمن تقدیر از پرستاران، جامعه مامایی و علوم آزمایشگاهی دانشگاه گفت: این سه شغل از مشاغل حساس و کلیدی در امر سلامت می باشد.

دکتر محمد حسین اعرابی با تاکید در الگو قرار دادن ائمه معصومین (ع) در کار افزود: اجر و پاداش این سه شغل به خاطر ارتباط با جان و سلامت انسان زیاد می باشد.

وی تصریح کرد: مشاغل پرستاری، مامایی و علوم آزمایشگاهی علاوه بر داشتن دانش، به مهارت اندوزی نیاز دارند و کسب مهارت جزء لاینفک این مشاغل است.

وی، اندوختن مهارت و اخلاق حرفه ای را جزء ارکان آموزشی در دانشگاههای علوم پزشکی دانست و اظهار داشت: برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی و به روز نمودن دانش در این مشاغل ضروری می باشد.

وی با اشاره به حساسیت بالای شغل پرستاری به علت ارتباط مستقیم با جان انسان ها ادامه داد: پرستاران همواره در مقابل نیازها و انتظارات بسیار بیماران قرار دارند، به همین منظور بایستی صبر و تحمل خود را افزایش دهند.

وی تاکید کرد: کارشناسان مامایی در تامین سلامت مادران و کودکان اصلی ترین نقش را دارند و علاوه بر درمان بحث مشاوره ماماها دارای اهمیت زیادی است.

رئیس دانشگاه خاطر نشان کرد: این کارشناسان محوری ترین حلقه اتصال مراکز بهداشتی با خانواده ها می باشند و نگرش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سمت و سوی استفاده بهینه از این افراد است.

دکتر اعرابی با اشاره به ریسک بالا در ابتلاء به بیماریهای مختلف در آزمایشگاه و سختی کار کارشناسان علوم آزمایشگاهی اذعان داشت: آزمایشگاه و کارشناسان علوم آزمایشگاهی دیده بان عرصه سلامت است و تشخیص خوب در جامعه پزشکی نیاز به حساسیت در این عرصه دارد.

وی با  اشاره به کارهای اجرا شده و درحال اجرا دانشگاه گفت: ارتقاء کیفیت خدمات یکی از نتایج حاکمیت بالینی در دانشگاه می باشد.

عباسعلی منصوری، منتخب مردم شهرستان کاشان و آران و بیدگل در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین روز پرستار، ماما و علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.

در پایان این آیین از پرستاران و کارشناسان مامایی و علوم آزمایشگاهی نمونه شاغل و بازنشسته در مراکز بهداشتی و درمانی کاشان و آران و بیدگل تجلیل و قدردانی شد.

اسامی برگزیدگان:

کارشناسان پرستاری

کارشناسان مامایی

کارشناسان علوم آزمایشگاهی

ساعت : 10:28 -  روز  : دو شنبه  - 11 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :869