اولین شورای هماهنگی ایثارگران دانشگاه برگزار شد

اولین شورای هماهنگی و کمیته های مشورت ایثارگران با حضور رییس دانشگاه و سایر اعضاء روز دوشنبه مورخ 5/5/94 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه در این جلسه، ضمن اشاره به افتخار حضور بیشترین درصد آمار ایثارگران شهرستان در این دانشگاه، بر لزوم ارتقاء کیفیت و کمیت ارائه خدمات به ایثارگران تاکید کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی، ضمن یادآوری نقش ایثارگران در پیروزی انقلاب اسلامی و رشادت های آنان در دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: کارمندان و اعضای هیأت علمی ایثارگر دانشگاه بایستی روحیه ایثارگری، بسیجی و از خودگذشتگی خود را در دانشگاه توسعه دهند.

وی، همچنین خواستار تشکیل کارگروه ویژه برای رسیدگی به مشکلات  این عزیزان در زمینه درمانی و پزشکی شد.

دکتر طاهره مازوچی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه نیز در این جلسه، هدف اصلی از ارائه خدمات ویژه به خانواده ایثارگران را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد و افزود: امید است به این شکل بتوان فرهنگ ایثار و شهادت را به شیوه صحیح به نسل های آینده منتقل کرد.

هادی نیکخواه مشاور رییس در امور ایثارگران و دبیر شورای هماهنگی نیز در این نشست، ضمن تشریح دستورالعمل رسیدگی به امور ایثارگران، گزارشی در خصوص شرح وظایف و انتصاب اعضای جدید شورا و همچنین عملکرد کمیته ایثارگران دانشگاه در سنوات گذشته اعم از امور رفاهی، موسسه ایثار، فعالیت های فرهنگی  و ... را ارائه داد.

لازم به ذکر است طی نشست وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ایثارگران بالای 70 درصد شاغل در دانشگاه های علوم پزشکی مقرر شد شورای هماهنگی و کمیته های مشورتی جهت رسیدگی به امور ایثارگران تشکیل گردد.

ساعت : 15:9 -  روز  : سه شنبه  - 6 /  5 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :335