توزیع اولین سبد غذایی برای مادران باردار دچار سوء تغذیه در کاشان

اجرای برنامه حمایت تغذیه ای از مادران باردار نیازمند دچار سوء تغذیهدر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان آغاز شد.

به گزارش وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه، با اشاره به اینکه این برنامه، هر دو ماه یکبار اجرا می شود، گفت: 14 قلم از گروه  های اصلی غذائی، تا شش ماه پس از زایمان به مادران باردار تحویل می گردد.

دکتر سید علیرضا مروجی، با بیان اینکه تغذیه از اهمیت ویژه ای در دوران بارداری برخوردار است، افزود: تمام نیازهای تغذیه ای جهت رشد و تکامل جنین، از طریق مادر تامین می گردد بنابراین هر گونه کمبود تغذیه ای مادر باردار در این دوران و قبل از بارداری می تواند اثرات نامطلوبی بر روی سلامت جنین و مادرداشته باشد.

وی تصریح کرد: تغذیه ناکافی مادر در سه ماهه اول بارداری تاثیر نامطلوبی بر تکامل جنین می گذارد و در سه ماهه سوم نیز می تواند از رشد جنین جلوگیری کند.

معاون بهداشتی دانشگاه ادامه داد: خانم های بارداری که در طول بارداری تغذیه مناسبی دارند نوزادانی با وزن مطلوب تر به دنیا می آورند که هم هوشیارترند و هم در برابر بیماری ها مقاومت بیشتری نشان می دهند.

دکتر مروجی تاکید کرد: باورها و اعتقادات فرهنگی نادرست از عوامل موثر بر دریافت نامناسب مواد غذایی در مادران باردار وجود دارد که باید در خصوص اصلاح آن اقدامات لازم صورت پذیرد.

ساعت : 12:21 -  روز  : چهار شنبه  - 21 /  5 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :332