همایش ثروت آفرینی در حوزه سلامت برگزار شد

همایش ثروت آفرینی در حوزه سلامت در راستای گسترش فعالیت­های فناورانه و به منظور آشنایی با روند تاسیس شرکت­های دانش بنیان برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر غلامعلی حمیدی معاون پژوهشی دانشگاه در این همایش،  ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در مورد اهداف برگزاری همایش و برنامه­ های حمایتی این معاونت از طرح­ های فنآورانه نکاتی را ارائه نمود.

دکتر محمود ابراهیمی مسئول دبیرخانه تخصصی شرکت های دانش بنیان وزارت بهداشت نیز در این همایش، ضمن بیان نحوه و قوانین تاسیس شرکت­ های دانش بنیان، بر لزوم ارتقای جایگاه دانشگاه­ های کشور از سطح یک (آموزشی) و سطح 2 (آموزشی و پژوهشی) به سطح 3 (آموزشی، پژوهشی و فناوری) تاکید کرد.

دکتر رحیم بحری نجفی دانشیار دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکتر محمد جواد رسایی استاد دانشگاه تربیت مدرس و عضو هیات مدیره شرکت تولیدی روژان آزما به عنوان فناور موفق در تولید کیت­های تشخیصی سریع (Rapid test) نیز در این همایش در مورد چالش­های پیش­رو  و راه حل هایی از قبیل کاربردی کردن قوانین، لزوم جسارت مدیران در تخصیص بودجه به فعالیتهای دانش بنیان، کارتیمی، تمرکز و یافتن راه حل لحظه­ ای برای رفع مشکلات پیش رو و همچنین وجود سیستم تشویق برای اعضای هیات علمی و فناوران جهت پیشرفت در حوزه فناوری سخنانی را ایراد نمودند.

گفتنی است: در پایان، حاضران در همایش با آیین نامه­ های مربوط به تبدیل شدن شرکت­ ها به شرکت دانش بنیان، نحوه برخورداری از تسهیلات مالی متعلقه به این شرکت­ها، معافیت های گمرگی و سایر موارد تشویقی آشنا شدند و به سوالات آنان پاسخ داده شد.

لازم به ذکر است این همایش روز یکشنبه مورخ 25/5/94 در سالن دکتر محمد قریب توسط مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

ساعت : 12:35 -  روز  : سه شنبه  - 27 /  5 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :286