وزیر بهداشت در مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه؛

تأکید بر کارآفرینی به جای انتظار برای استخدام دولتی/ ارائه تسهیلات به نخبگان به منظور ایجاد شرکت های دانش بنیان

وزیر بهداشت تأکید کرد: دانشجویان نمونه وزارت بهداشت از بنده تقاضای اشتغال و جذب در هیات علمی دانشگاه ها را داشتند که با مجوز دولت و دکتر جهانگیری این مساله حل خواهد شد اما ما تا به امروز موفق به دریافت هیچ مجوزی از سازمان مدیریت جهت استخدام اعضای هیات علمی نشده ایم و همان گونه که مجوز استخدام 2 هزار نفر به وزارت علوم داده شده ما نیز این مطالبه را از سازمان مدیریت خواهیم داشت.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی(وب دا)؛ دکتر سید حسن هاشمی در مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه کشوری که عصر امروز در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد اظهار داشت: فرد نمونه همواره تلاش می کند تا به کنه و عمق مطالب و حقایق علمی، سیاسی و اجتماعی دست پیدا کند.

وزیر بهداشت ضمن تأکید بر اهمیت به روز بودن و عدم تمایل به روزمرگی گفت: افرادی که در عرصه علم نمونه هستند همواره به دنبال طرح مساله و دست و پنجه نرم کردن با حاشیه های پیرامون مسائل است.

وزیر بهداشت تصریح کرد: دانشجویان و فارغ التحصیلان نمونه باید به اعتدال توجه ویژه داشته باشند چرا که ما معتقدیم همان گونه که در کشور دوران سختی را تجربه کرده ایم، امورات کشور نیز با اعتدال پیش خواهد رفت و دین اسلام نیز دین اعتدال است.

دکتر هاشمی از پیامبر اسلام به عنوان پیام آور اعتدال یاد کرد و گفت: انسان هایی که علم و حلم دارند حتما افراد معتدلی هستند و مسائل سخت کشور مانند مذاکرات که با درایت تیم هسته ای و رییس جمهور به نتیجه رسید، حاصل اعتدال است و امیدوارم که ادامه مسیر را آن طور که به صلاح و خیز ملت است با موفقیت طی شود.

دکتر هاشمی با ابراز امیدواری از استخدام دانشجویان نمونه کشور در وزارت بهداشت گفت: نخبگان واقعی در اولویت استخدام وزارت بهداشت هستند البته فرهنگ حاکم در کشور در خصوص استخدام نخبگان مناسب نیست و شما نخبگان لازم است که کار آفرین باشید.

وزیر بهداشت افزود: در عوض انتظار برای استخدام نخبگان در دولت، شما نخبگان بایستی با کار آفرینی خود افرادی را استخدام کنید و امیدوارم در سال آینده شاهد این باشیم که بیش از گذشته تسهیلات مناسبی در اختیار جوانان نخبه و شرکت های دانش بنیان قرار گیرد.

دکتر هاشمی با بیان اینکه امیدوارم در آینده فرهنگ استخدام از سوی دولت برای همیشه از کشور رخت بر بندد گفت: در کشورهای که پیشرفت داشته اند مردم به انتظار استخدام دولت ننشسته بودند و در ایران ظرفیت های خوبی از نظر نیروی انسانی در گروه های مختلف تحصیلی مانند پزشک، پرستار و مهندس وجود دارد.

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم برای نخبگان گروه های مختلف پزشکی فرصت اشتغال در بخش خصوصی و با حمایت دولت در قالب خرید خدمت بیش از گذشته فراهم شود و اطمینان داریم که در آینده، روزهای امیدوار کننده تری را پیش رو خواهد داشت.

دکتر هاشمی خطاب به دانشجویان نمونه گفت: امیدوارم تا پایان عمر نمونه باشید و فرزندانتان که ادامه دهنده مسیر موفقیت شما هستند در راه اعتلای ایران و مصلحت عمومی مردم از هیچ کوششی دریغ نکنند.

در این مراسم که با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رییس جمهور، دکتر فرهادی وزیر علوم، دکتر فراهانی معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و جمعی از مدیران و مسوولان وزارت بهداشت و علوم حضور داشتند از 40 دانشجوی نمونه کشور تجلیل و قدردانی شد.

گفتنی است سید محمد سجاد سجادیان دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز به عنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب گردید و در این همایش مورد تقدیر قرار گرفت.

منبع: وب دا

ساعت : 11:30 -  روز  : چهار شنبه  - 28 /  5 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :376