پیام معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز جهانی ماما

ادامه هستی در گرو تداوم برق شادمانه نگاه مادران و لبخند روشن و معصومانه نوزادان است و سلامتی این عزیزان مدیون تلاش شبانه روزی و بدون چشم داشتی است که برای مراقبت آنان بکار  می رود. روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت ملی و تجلیل و قدردانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این گروه از همکاران و توجه به دیدگاه و انتظارات آنان است.

جامعه مامایی به عنوان یکی از اعضای خانواده پزشکی کشور است که به واسطه مهارت، دانش، ایثار اخلاص و معنویات و با توفیقات چشمگیر و خدمات ارزنده در جهت تامین سلامت مادر و کودک همواره نوید بخش حیات، نشاط و سلامت برای خانواده های ایرانی بوده و مایه مباهات نظام سلامت به شمار می آیند.

‌روز جهانی ماما را که همزمان با بهار طبیعت است به تلاشگران جامعه مامایی که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارند، تبریک و تهنیت عرض می نمائیم.

معاون درمان دانشگاه

دکتر داود خیرخواه

ساعت : 9:35 -  روز  : شنبه  - 16 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :670