رئیس انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران

ارائه مقالات در زمینه طب سنتی از ویژگی های بارز کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی بود

رئیس انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران گفت: ارائه مقالات در زمینه طب سنتی از ویژگی های بارز کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان بود.

دکتر ناصر نقدی در حاشیه مراسم اختتامیه نخستین کنگره بین المللی و بیست و دومین کنگره ملی فیزیولوژی و فارماکولوژی در گفتگو با وبدا افزود: طب سنتی از سوی سازمان بهداشت جهانی بسیار مورد تاکید است.

وی، با اشاره به ارائه روش های درمانی جدیدی در طب سنتی تصریح کرد: ایران غنای بسیار زیادی در زمینه طب سنتی دارد و استفاده از این روش درمان در حفظ سلامت و ارتقای آن بسیار موثر است.

رئیس انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران، همچنین به ارائه بیش از هزار مقاله علمی در این کنگره اشاره کرد و گفت: در این کنگره سعی شد به مکانیسم ها و روش های درمان بیماری های مختلف از جمله آلزایمر، ام اس، صرع و ... که فراگیری آن در جامعه درحال افزایش است، پرداخته شود.

وی، با بیان اینکه این بیماری ها هزینه های درمانی زیادی را بر جامعه تحمیل می کند، ادامه داد: پیدا کردن راه های پیشگیری و درمان آن از اهمیت زیادی برخوردار است.

دکتر نقدی یادآور شد: در این کنگره مقالات علمی بسیاری در زمینه درمان بیماری ها مورد تحلیل قرار گرفت و روزانه یک سخنران خارجی در بخش ویژه سخنرانی داشت و علاوه بر آن 12-15 مقاله توسط دانشجویان خارج از کشور ارائه شد.

ساعت : 13:36 -  روز  : جمعه  - 20 /  6 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :405