مراسم اختتامیه نخستین کنگره بین المللی و بیست و دومین کنگره ملی فیزیولوژی و فارماکولوژی در دانشگاه برگزار شد

مراسم اختتامیه نخستین کنگره بین المللی و بیست و دومین کنگره ملی فیزیولوژی و فارماکولوژی روز جمعه مورخ 20/6/94 در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون پژوهشی دانشگاه در این مراسم، با اشاره به اینکه قریب به 1200 نفر در این کنگره شرکت داشتند، گفت: 950 مقاله در قالب 28 سمپوزویوم، 7 سخنرانی جامع، 164 سخنرانی کوتاه و 758 پوستر ارائه شد.

دکتر غلامعلی حمیدی افزود: این کنگره از بزرگترین کنگره های کشور است که جدیدترین نتایج تحقیقاتی در آن ارائه شد.

رئیس انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران نیز در همایش اظهار داشت: این کنگره علاوه جایگاه علمی، پیام دوستی و همدلی را به همراه داشت.

دکتر ناصر نقدی، همکاری و تعامل را از نکات برجسته مراکز تحقیقاتی در کنار پرداختن به تحقیقات و مطالب علمی در راستای رشد علمی برشمرد.

رئیس انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران، دوستی و مشارکت را از ویژگی های بارز تیم برگزار کننده این کنگره بیان کرد.

وی، این کنگره را زمینه ساز پیوند بین نسل جوان "دانشجویان" و اساتید باتجربه برشمرد و اظهار امیدواری کرد: این روند در کنگره های آتی نیز مورد توجه قرار گیرد.

دکتر معصومه جرجانی دبیر انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژِی ایران، در این مراسم نیز حمایت و همکاری مسوولین ارشد دانشگاه از آغاز برگزاری کنگره تاکنون، حضور تعداد زیادی از اساتید باتجربه در کنار نسل جوان، حضور مداوم تعداد زیاد شرکت کننده، توجه به قشر جوان دانشجو، نظم در روند اجرایی و سهولت در دسترسی به تمام امکانات مورد نیاز از ویژگی های برجسته این کنگره بود.

این گزارش حاکیست: در این مراسم از پنج محقق جوان برتر از سوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و بنیاد دکتر گیتی مورد تقدیر قرار گرفتند.

گفتنی است مرحوم پرفسور ناصر گیتی از محققان برجسته فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران است که طبق وصیت ایشان جوایزی از سوی این استاد فقید به انجمنفیزیولوژی و فارماکولوژی اهدا شده تا در هر کنگره دو سالانه انجمن بهعنوان جایزه استاد دکتر ناصر گیتی به محققین جوان در رشته های فیزیولوژی و فارماکولوژی اهدا گردد.

ساعت : 14:23 -  روز  : جمعه  - 20 /  6 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :476