استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد

در کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی عنوان شد:

طب سنتی و مدرن مکمل همدیگر هستند

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: طب سنتی و مدرن همراه و مکمل همدیگر هستند.

دکتر حسین حسین زاده، در حاشیه اختتامیه نخستین کنگره بین المللی و بیست و دومین کنگره ملی فیزیولوژی و فارماکولوژی در دانشگاه در گفتگو با وب دا، افزود: طب سنتی و مدرن می توانند در پیشگیری و درمان موثر باشند.

وی گفت: برخی دیدگاه های افراط و تفریط در خصوص طب سنتی وجود دارد ولی بایستی به دور از این دیدگاه های نادرست به تحقیق و پژوهش پرداخت.

دکتر حسین زاده، به پیشینه غنی ایران در زمینه  طب سنتی اشاره و تصریح کرد: به طور مثال دانشمندانی مانند ابوعلی سینا ( 450 کتاب در زمینه های مختلف طب سنتی دارد) و رازی در این خصوص بسیار کار کرده اند.

وی، به راه اندازی دانشکده طب سنتی و دارو سازی سنتی در کشور راه اندازی اشاره کرد و ادامه داد: این نشان می دهد طب سنتی به صورت علمی در کشور در حال گسترش است بنابراین باید از فعالیت افراد سودجو در این زمینه جلوگیری شود تا افراد متخصص طب سنتی با پشتوانه علمی در زمینه داروهای گیاهی فعالیت کنند.

دکتر حسین زاده، با بیان اینکه فعالیت و تحقیق در زمینه داروهای گیاهی با توجه به تنوع گیاهی و شرایط آب و هوایی ایران پایین می باشد، یادآور شد: خوشبختانه تنوع فرآورده های گیاهی استاندارد شده روبه افزایش است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: 800 فرآورده دارویی در زمینه طب سنتی به ثبت رسیده است که حدود 300 مورد آن فقط تولید می شود.

دکتر حسین زاده، با اشاره به فعالیت تعدادی داروخانه طب سنتی تحت نظارت متخصص طب سنتی در ایران اظهار امیدواری کرد: کشورمان با توجه به پیشینه غنی، جایگاه خود را در جهان در زمینه طب سنتی و داروهای گیاهی به دست آورد.

این گزارش حاکیست آیین اختتامیه نخستین کنگره بین المللی و بیست و دومین کنگره ملی فیزیولوژی و فارماکولوژی روز جمعه مورخ 20/6/94 در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

گفتنی است بر اساس جدیدترین آمار منتشر شده از پایگاه (Essential science indicators) در کشور آمریکا که در تاریخ اول می سال 2012 (اردیبهشت ماه ) اعلام شد دکتر حسین حسین زاده استاد دانشکده دارو سازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در فهرست یک درصد اول دانشمندان جهان در گرایش دارو شناسی و سم شناسی قرار گرفت.

ساعت : 11:14 -  روز  : شنبه  - 21 /  6 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :334