مراسم معارفه دانشجویان دستیاری در دانشگاه برگزار شد

مراسم معارفه دانشجویان دستیاری با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از مسوولین دانشگاه امروز شنبه مورخ 21/6/94 در سالن دکتر قریب برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی، ضمن تبریک و خیرمقدم اظهار امیدواری کرد: شما دانشجویان با کسب علم و مهارت جزء بهترین فارغ التحصیلان کشور باشید و در راستای خدمت رسانی به جامعه گام بردارید.

وی، با اشاره به اجرای "طرح راد" (رتبه بندی آموزشی دانشگاه‌ها) در دانشگاه‌های علوم پزشکی تصریح کرد: دانشگاه در این طرح جزء برترین ها انتخاب شد.

رئیس دانشگاه، با اشاره به موفقیت های آموزشی دانشگاه از جمله قبولی در مقاطع عالی ادامه داد: تمام تلاش مسئولین دانشگاه در راستای مهیا نمودن امکانات آموزشی، پژوهشی، رفاهی و معیشتی دانشجویان است تا این عزیزان دغدغه ای جز تحصیل و تلاش علمی نداشته باشند.

دکتر اعرابی در پایان ابراز امیدواری کرد: شما دانشجویان با مسوولیت پذیری در راستای تعالی حرفه ای گام بردارید.

معاون آموزشی دانشگاه نیز در این مراسم، اظهار داشت: دانشجویان دستیاری باید بدون هیچ مشغله ای در راستای کسب علم و تجربه تلاش کنند.

دکتر رضا رزاقی، با اشاره به اینکه رشته عالی و پایین وجود ندارد، گفت: شما در هر رشته ای فقط با کار و تلاش موفق می شوید و نظم را  باید چراغ راه خود قرار دهید.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، نیز در این نشست اظهار امیدواری کرد: شما دانشجویان بهترین روزهای تحصیلی را در این دانشگاه سپری کنید.

دکتر طاهره مازوچی، با اشاره به ارتقای دانشگاه به تیپ یک طی چند سال گذشته افزود: یک سوم پذیرش دانشجویان در دانشگاه در مقطع تحصیلات تکمیلی می باشند.

سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه، نیز در این جلسه ضمن خیر مقدم به دانشجویان دستیاری اظهار داشت: تربیت افراد حرفه ای زمینه ساز رشد و توسعه کشور است.

دکتر اسماعیل فخاریان، با اشاره به اینکه دستیاران در جایگاه یک معلم قرار دارند، تصریح کرد: شما باید در کنار فراگیری آموزش حرفه ای، آموزش را به دانشجویان مقاطع پایین تر سرلوحه کار خود قرار دهید.

ساعت : 8:33 -  روز  : یکشنبه  - 22 /  6 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :350