اعلام زمان ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال تحصیلی 95-94 دانشگاه

زمان ثبت نام حضوری و تحویل مدارک پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال تحصیلی 95-94 دانشگاه در تاریخ های 11 و 12 آبان ماه سال جاری است.

به گزارش وب دا، پذیرفته شدگان توجه داشته باشند بر اساس مصوبه یکصد سی و نهمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ 18/08/93 مدارک پذیرفته شدگان پس از آزمون توسط دانشگاه محل قبولی بررسی می شود و دانشگاه ها موظفند موارد تخلف و یا عدم ارائه مدارک مورد نیاز را به مرکز سنجش آموزش پزشکی ارائه نمایند پس از بررسی های لازم در صورت احراز تخلف (براساس شرایط مندرج در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون) تحصیل داوطلب متخلف متوقف شده و یکسال از شرکت مجدد در آزمون محروم می شود. لذا با عنایت به موارد فوق الذکر پذیرفته شدگان حتما در بازده ثبت نام اینترنتی و حضوری، مدارک درخواستی را به صورت کامل و دقیق ارائه نموده  تا مراتب بررسی سریعتر و دقیقتر انجام شده و از بروز اشکال در فرایند ثبت نام شان جلوگیری شود.

دانشجویان  با در دست داشتن مدارک زیر  به اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایند.

·         شش قطعه عکس 4*3

·         اصل و 1 سری تصویر شناسنامه وکارت ملی

·         اصل وتصویر پایان طرح نیروی انسانی یا معافیت از طرح نیروی انسانی

·         اصل و تصویر دانشنامه یا گواهی موقت و یا هر مدرکی که نشاندهنده فراغت از تحصیل است.

o        مدرک تحصیلی ارائه شده بایستی دقیقا با مدرک مورد پذیرش برای هر رشته امتحانی مطابقت داشته باشد. برای اطلاعات بیشتر به بند 2-1 از شرایط اختصاصی دفترچه راهنمای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد مراجعه نمایید.

o         دانشجویان ترم اخر حداکثر بایستی تا تاریخ 1394/06/31 فارغ التحصیل شوند در غیر اینصورت ثبت نام ایشان کان لم یکن می شود.

·         اصل وتصویر کارت پایان خدمت ویژه پذیرفته شدگان مرد

·         فرم تکمیل شده اطلاعات فردی

·          اصل و تصویر برابر اصل شده آخرین حکم کارگزینی مشمولین استخدام کشوری

·         پذیرفته شدگان با استفاده از شرایط استعداد درخشان (نمونه کشوری، با آزمون و بدون آزمون) بایستی تاییدیه رتبه برتر دانشگاه محل تحصیل دوره قبل خود را در هنگام ثبت نام حضوری ارائه نمایند.

·         پذیرفته شدگان با استفاده از سهمیه رزمندگان بایستی مدارک نشان دهنده وضعیت سهمیه رزمندگی خود را در هنگام ثبت نام حضوری ارائه نمایند.

ساعت : 12:43 -  روز  : شنبه  - 9 /  8 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :272