جلسه شورای هماهنگی پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد مخدر دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای هماهنگی پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد مخدر با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز شنبه مورخ 9/8/94 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، بررسی مصوبات جلسه قبل، تقدیر و تجلیل از مربیان فعال در زمینه پیشگیری از سوء مصرف مواد، بررسی طرح نرک دخانیات در بیماران بستری در بیمارستانهای دانشگاه و .... از  موضوعات مطرح شده در این جلسه  بود.

برپایه این گزارش، برگزاری کارگاه آشنایی با انواع مواد مخدر و مضرات آن با هدف آگاه سازی در این زمینه برای اساتید دانشگاه از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

ساعت : 14:10 -  روز  : شنبه  - 9 /  8 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :317