بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از پایگاه های یونیت ثابت و سیار سلامت دهان و دندان مدارس ابتدایی

در راستای طرح تحول سلامت صورت گرفت:

معاون بهداشتی دانشگاه در راستای طرح تحول سلامت از پایگاه های یونیت ثابت و سیار سلامت دهان و دندان مدارس ابتدایی در تاریخ 9/9/94 بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکترسید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه، به همراه اعضای ستاد طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت از پایگاه های یونیت ثابت و سیار سلامت دهان و دندان در مدارس ابتدایی بازدید نمود.

در این بازدید نحوه اجرای طرح تحول سلامت در مدارس و آمار عملکرد دندانپزشکان در این طرح مورد بررسی قرار گرفت.

برپایه این گزارش، از ابتدای مهرماه با راه اندازی پایگاه های ثابت طرح تحول سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی در سه مدرسه واحدی، علاییان و شهدای کرک خدمات فیشور سیلانت و ترمیم دندان های پوسیده دانش آموزان در حال انجام است و تاکنون 600 دندان پوسیده ترمیم و 850 دندان شماره شش تحت فیشور سیلانت قرار گرفته است.

این گزارش حاکیست: از ابتدای آذر ماه با استقرار 4 یونیت سیار در مدارس ابتدایی فیشور سیلانت دندان های شش دانش آموزان آغاز و تا پایان سال تحصیلی95-94 این طرح ادامه دارد.

ساعت : 13:48 -  روز  : سه شنبه  - 10 /  9 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :472