نشست دانشجویی با موضوع «آسیب شناسی تلفن همراه و بلوتوث» در دانشگاه برگزار شد

نشست دانشجویی با موضوع "آسیب شناسی تلفن همراه و بلوتوث" به همت کانون جوان و اندیشه دانشگاه و با حضور استاد سید محمد سجادزاده عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان در آمفی تئاتر دانشکده پرستاری- مامایی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، استاد سجادزاده ضمن بیان مزایا و آسیب های تکنولوژی در عصر کنونی گفت: تلفن همراه در کنار محسنات و مزایای خود، آسیب های فرهنگی، اجتماعی و روان شناختی را برای جامعه درپی دارد.

وی افزود: این آسیب ها تنها به کشور ما منحصر نمی باشد بلکه در کشورهای دیگر این آسیب ها به چشم می خورد تا جایی که روان شناسان، جامعه شناسان و محققان غربی در این مورد به تحقیق و بررسی پرداخته اند.

وی تصریح کرد: طبق آمار منتشر شده در کشورمان از هر دو نفر ایرانی یک نفر دارای تلفن همراه است و در ایران 35 میلیون خط تلفن همراه وجود دارد .

وی در خصوص تضاد بین پیشرفت تکنولوژی و فرهنگ در جامعه بیان کرد: وجود تضادها و اختلافات میان تکنولوژی، اخلاقیات، فرهنگ و باید و نبایدهای اجتماعی در عصر حاضر بسیار زیاد شده است.

این عضو هیات علمی ادامه داد: تعامل میان این تضادها با شناخت آسیب های تکنولوژی و آشنایی با راهکارهای مقابله با آن امکان پذیر می باشد.

استاد سجادزاده در ادامه جلسه ضمن بیان آسیب های تلفن همراه اظهار داشت: آسیب های تلفن همراه شامل آسیبهای فردی و آسیب های اجتماعی است.

وی، هدر رفتن وقت، کاهش ارتباطات میان فردی، عدم تمرکز، کاهش بازدهی کاری، اتلاف هزینه ها و اعتیاد به تلفن همراه را آسیب های فردی و ایجاد فاصله اجتماعی (فاصله اقوام و قومیتها)، ایجاد بدبینی اجتماعی و خانوادگی و عدم ارتباط، رواج چشم و هم چشمی و نگاه غیر انسانی زن و مرد به یکدیگر را آسیب های اجتماعی تلفن همراه ذکر کرد.

لازم به ذکر است 120 نفر از خواهران و برادران دانشجو در این مراسم شرکت داشته و استاد سجادزاده به سوالات دانشجویان پاسخ گفتند.

ساعت : 13:38 -  روز  : چهار شنبه  - 20 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1125