پیشگیری از بیماری ایدز نیازمند بخش خصوصی و مشارکت های مردمی است

رئیس دانشگاه عنوان کرد:

پیشگیری از بیماری ایدز نیازمند مشارکتهای بخش خصوصی و مردمی است

رئیس دانشگاه گفت: پیشگیری از بیماری ایدز نیازمند مشارکت های بخش خصوصی و  مردمی است.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی در نشست خبری هفته اطلاع رسانی ایدز، افزود: بخش خصوصی و مشارکت های مردمی کمتر به عرصه بیماری ایدز وارد شدند و رسانه ها باید با اطلاع رسانی و آگاهی بخشی بخش خصوصی و مشارکت های مردمی را در کنار حمایت های دولتی فعال کنند.

وی، به اهمیت آموزش و اطلاع رسانی در خصوص بیماری ایدز اشاره و تصریح کرد: این دانشگاه در عرصه بهداشت اقداماتی را در این راستا انجام داده است.

دکتر اعرابی، با اشاره به اینکه اول دسامبر (آذرماه) هر ساله به عنوان روز جهانی ایدز نامگذاری شده است، اذعان داشت: امسال در ایران هفته ایدز از تاریخ 12 لغایت 18 آذر ماه سال جاری می باشد.

رئیس دانشگاه، هدف از این نامگذاری و انجام فعالیت ها و اقدامات در این زمینه را حساس سازی، برجسته سازی و آگاهی بخشی به جامعه عنوان کرد و اظهار داشت: متولیان این موضوع به ویژه دانشگاه های علوم پزشکی به تنهایی نمی توانند در این راستا اقدام کنند و نیازمند حمایت و مشارکت های بین بخشی هستند.

دکتر اعرابی، با بیان اینکه اطلاع رسانی و آموزش در زمینه بیماری ایدز نیاز به همکاری و تعامل همه به خصوص اصحاب رسانه دارد، ادامه داد: اقدامات رسانه ها در این زمینه بسیار موثر بوده است.

وی، با اشاره به اینکه بیماری ایدز یکی از موضوعات جدی جامعه امروزی است، اظهار داشت: پیشگیری در این زمینه نیازمند عزم جدی است.

رئیس دانشگاه یادآور شد: سال 2030 نقطه پایانی و حذف ایدز توسط سازمان جهانی بهداشت هدف گذاری شده است و این سازمان تمام تلاش خود را برای رسیدن به این هدف به کار گرفته است و در این زمینه با راه اندازی کمپین مبارزه با ایدز موفق شده است تا کنون  15میلیون و 800 هزار بیمار مبتلا به ایدز را از طریق این کمپین با داروی رایگان کنترل کند.

دکتر اعرابی، با بیان اینکه اگرچه دارو بیماری ایدز را درمان نمی کند ولی از تکثیر ویروس ایدز در خون جلوگیری می کند و کیفیت زندگی را بهبود می بخشد، گفت: ایجاد چنین کمپینی در ایران و در شهرستان کاشان می تواند نقش مهمی در پیشگیری و کنترل این بیماری داشته باشد.

دکتر اعرابی، با اعلام هرگونه حمایت از سوی این دانشگاه در این راستا تصریح کرد: تأسیس سمن ها و NGOها که بتواند در کنار مجموعه تخصصی دانشگاه علوم پزشکی در زمینه آموزش و پیشگیری از این بیماری فعالیت داشته باشد موثر خواهد بود.

وی تاکید کرد: اگر بیماری به سرعت و به موقع تشخیص و درمان شود از مشکلات بعدی جلوگیری خواهد شد و در کیفیت و طول عمر زندگی مبتلایان موثر خواهد بود به طوری که اگر تشخیص و درمان به موقع باشد حتی انتقال ویروس از مادر به نوزاد نیز غیر ممکن است.

رئیس دانشگاه، ضمن اشاره به اینکه کشور ما جزء کشورهای موفق در این زمینه بوده است، اظهار داشت: ایران در درمان بیماری ایدز سالانه برای هر بیمار 500 میلیون ریال هزینه می کند و درمان جهت کنترل این بیماری از طریق داروهای موجود در دنیا و به صورت رایگان انجام می شود.

وی در پایان تاکید کرد: افراد می توانند به مراکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی کاشان مراجعه کنند و با انجام تست هایی که به صورت رایگان است در چند دقیقه بیماری تشخیص داده شود.

ساعت : 11:9 -  روز  : یکشنبه  - 15 /  9 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :415