آیین تجلیل از فعالان پژوهش در آموزش پزشکی دانشگاه برگزار شد

آیین تجلیل از فعالان پژوهش در آموزش پزشکی دانشگاه به همت معاونت آموزشی در تاریخ 29 آذر 1394 در سالن اجتماعات دکتر محمد قریب برگزار شد.

به گزارش وب دا، مراسم تقدیر از فعالان عرصه پژوهش در آموزش به مناسبت هفته پژوهش در 29 آذرماه 1394 در اختتامیه "کارگاه پژوهش در آموزش" توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی ( EDC)برگزار و از مجریان و همکاران فرایندهای آموزشی و نویسندگان مقالات چاپ شده با محوریت آموزش تجلیل گردید.

معاون آموزشی دانشگاه در این خصوص اظهار داشت: در طی این مراسم از صاحبان فرایندهای دانشگاهی سال های 93 و 94، صاحبان فرایندهای سال های گذشته که فرایندهای خود را تداوم و ارتقاء داده اند و برترین ها در چاپ و ارائه مقالات مرتبط با آموزش تجلیل به عمل آمد.

دکتر رضا رزاقی، هدف از اجرای این مراسم را ایجاد انگیزه در بین اعضای هیات علمی و نوعی تکریم و توجه به امر آموزش عنوان کرد.

این گزارش حاکیست: این مراسم که اختتامیه کارگاه پژوهش در آموزش روزهای 28 و 29 آذرماه را به خود اختصاص داد و با حضور قائم مقام ریاست دانشگاه، معاون آموزشی دانشگاه و مدرس کارگاه دکتر شیرازی برگزار شد و با تجلیل از فعالان پژوهش درآموزش پزشکی خاتمه یافت.

ساعت : 9:41 -  روز  : پنج شنبه  - 3 /  10 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :313