همایش فناوری در حوزه سلامت در کاشان برگزار شد

دومین همایش فناوری در حوزه سلامت با شرکت اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه روز پنج شنبه مورخ 3/10/94 در سالن دکتر محمد قریب دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در این همایش ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان، اظهار داشت: این همایش با توجه به رویکرد ملی در خصوص حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین و تربیت نیروهای تخصصی فناور در دانشگاه ها اجرا گردید.

دکتر غلامعلی حمیدی، ضمن معرفی مختصری از دانشگاه افزود: دانشگاه علوم پزشکی کاشان عمر تقریبا 30  ساله ای دارد و روز به روز مراحل ارتقا را طی کرده است.

وی، با بیان اینکه در حال حاضر 9 مرکز تحقیقاتی مصوب و پنج نشریه علمی فعال در دانشگاه وجود دارد، گفت: یک مرکز رشد و همچنین آزمایشگاه جامع نیز در این دانشگاه تاسیس شده است.

دکتر حمیدی، همکاری و تعامل با شرکت های دارویی در منطقه را از دیگر اقدامات دانشگاه عنوان و تصریح کرد: این دانشگاه در سال جاری تعدادی تفاهم‌نامه همکاری جهت اجرای طرح تحقیقاتی با شرکت های دارویی امضا کرده است.

دکتر ابوالفضل اعظمی مدیر مرکز رشد دانشگاه نیز در این همایش ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان، هدایت طرح ها و ایده ها به سمت حوزه فناوری سلامت، بررسی چالش های پیش روی فنآوری سلامت در دانشگاه های علوم پزشکی و ترغیب و تشویق اساتید و دانشجویان برای ورود به این حوزه را از اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد.

ساعت : 12:19 -  روز  : شنبه  - 5 /  10 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :362