جلسه هیأت مدیره مجمع خیرین سلامت دانشگاه برگزار شد

جلسه هیأت مدیره مجمع خیرین سلامت دانشگاه روز پنجشنبه مورخ 17/10/94 با حضوررئیس دانشگاه، خیرین مدعو و اعضای هیأت مدیره برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این جلسه روند ساخت پروژه های عمرانی خیرساز مرکز بهداشتی درمانی شعبانیان، پایگاه بهداشتی مهرپرور و کلینیک جراحی محدود امام رضا (ع) مورد بررسی قرار گرفت.

این گزارش حاکیست: خیر پروژه مرکز بهداشتی درمانی شعبانیان متقبل شد پروژه مذکور را حداکثر تا شش ماه آینده تکمیل و تحویل نماید و نیز خیر پروژه پایگاه بهداشتی مهرپرور تعهد نمود پروژه مذکور را در اسرع وقت فعال کند.

برپایه این گزارش: دانشگاه نیز متعهد شد در خصوص تعهدات خود در پروژه امام رضا اقدامات لازم را به عمل آورد.

ساعت : 13:20 -  روز  : شنبه  - 19 /  10 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :332