سومین نشست شورای دانشگاه در سال جاری برگزار شد

سومین نشست شورای دانشگاه در سال جاری روز پنجشنبه مورخ 17/10/94 با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا در سالن شهدای ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این نشست، ضمن تقدیر و تشکر از معاونت آموزشی در خصوص برگزاری منظم جلسات شورا، با توجه به نقش و جایگاه این شورا در سیاستگذاری های کلان حوزه آموزش عالی سلامت در دانشگاه و افزایش تعداد جلسات تاکید کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی،  با اشاره به اهمیت گام چهارم طرح تحول سلامت  با عنوان "تحول و نوآوری در آموزش"، در خصوص عملیاتی سازی بسته های 11 گانه، اجرای پروژه اعتباربخشی آموزشی بیمارستان ها و پروژه اعتباربخشی موسسه ای مواردی را خاطر نشان کرد.

دکتر رضا رزاقی معاون آموزشی دانشگاه نیز در این جلسه، گزارش کاملی از اقدامات انجام شده درخصوص مصوبات جلسات قبل را ارائه کرد.

برپایه این گزارش، با عنایت به دستور رئیس دانشگاه، مقرر گردید در نشست بعدی، گزارش مبسوط و تحلیلی طرح راد، اعتباربخشی موسسه ای و بیمارستانی ارائه گردد.

این گزارش حاکیست: بحث و تبادل نظر در خصوص  پیشنهادات مرتبط با حیطه اختیارات شورا اعم از تشکیل گروه طب اورژانس،  تفکیک گروه بافت شناسی از گروه پاتولوژی و تشکیل گروه علوم تشریح در راستای اهداف هیات بورد، تعطیلی روزهای پنج شنبه پردیس آموزشی دانشگاه، تخصیص اعتبار برای پایان نامه های کارشناسی ارشد که منجر به طرح پژوهشی نمی شوند، برگزاری کلاس های مقطع فیزیوپاتولوژی دانشجویان رشته پزشکی پردیس در دانشکده پزشکی، ارتقاء اولین پایه سالیانه اعضای هیات علمی بر مبنای داشتن گواهی دوره های توانمندسازی آموزشی و پژوهشی از دیگر موارد مطروحه در این نشست بود.

ساعت : 13:22 -  روز  : شنبه  - 19 /  10 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :338