معاون توسعه دانشگاه با مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش دیدار کرد

به مناسبت سالروز تشکیل نهاد گزینش:

معاون توسعه دانشگاه با مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش دیدار کرد

به مناسبت 15 دی ماه سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی (رض) و تشکیل نهاد گزینش کشور، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش در تاریخ 19/10/94 دیدار کرد.

به گزارش وب دا، دکتر فرزندی پور در  این دیدار، ضمن تبریک 15 دی ماه سالروز صدور فرمان حضرت امام (ره) و تشکیل گزینش اظهار داشت: عملکرد مطلوب و شایسته گزینش دانشگاه مورد رضایت و قدردانی است.

وی، ضمن تشکر از زحمات مجموعه هسته گزینش دانشگاه گفت: هسته گزینش در جذب نیروی متعهد و کارآمد نقش ممتاز و اساسی دارد.

مدیر هسته گزینش دانشگاه نیز در این دیدار، گزارشی از عملکرد این هسته در محورهای پاسخگوئی، تحقیق، مصاحبه و صدور رأی، آموزش ها و جلسات تشکیل شده در هسته گزینش را به طور مبسوط تشریح و ارائه کرد.

محمود نعمتیان در ادامه، انتظارات هسته گزینش در خصوص تشکیلات و نیروی مورد نیاز هسته و سایر چالش های موجود را تبیین نمود.

ساعت : 13:2 -  روز  : یکشنبه  - 20 /  10 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :281