دیدار مدیر و اعضاء و کارکنان هسته گزینش با ریاست محترم دانشگاه

دیدار رییس دانشگاه با مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش

رییس دانشگاه با مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش به مناسبت سالروز صدور فرمان تاریخی بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (رض) و تشکیل سازمان گزینش کشور در تاریخ 20/10/94 دیدار کرد.

به گزارش وب دا، دکتر اعرابی در این نشست، با تبریک 15 دی ماه سالروز صدور فرمان معمار بزرگ انقلاب حضرت امام خمینی (رض) و تشکیل گزینش کشور، بر پیروی و اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تاکید کرد و اظهار داشت: هسته گزینش دانشگاه با نظم و انضباط سازمانی که دارد در عملکرد دانشگاه نقش مؤثر و بسزائی دارد.

وی، با بیان اینکه گزینش از مشاغل حاکمیتی سازمان اداری کشور است، گفت: بایستی تشکیلات گزینش متناسب با شأن و جایگاه آن باشد.

دکتر اعرابی، ضمن اشاره به اینکه هسته گزینش دانشگاه در خصوص جذب نیروهای شرکتی نظرات خود را ارائه کند تا بتوان در فرآیند جذب نیروی کارآمد و مؤثر برای دانشگاه تلاش شود، گفت: اگر نیازی به شیوه نامه جذب نیرو می باشد با همکاری مبادی ذیربط این عمل صورت گیرد.

وی تصریح کرد: علیرغم اینکه هسته گزینش موضوع بررسی صلاحیت افراد جهت اشتغال و استخدام را عهده دار است ولی تجربیاتی که گزینش در زمینه احراز صلاحیت نیروی انسانی دارد در فرآیند جذب نیروهای کارآمد بسیار موثر است.

رییس دانشگاه ادامه داد: مجموعه نظارتی دانشگاه شامل حراست، گزینش، هیات رسیدگی به تخلفات اداری و اداره بازرسی ضمن همکاری و تعامل، شورائی را با محوریت دفتر ریاست دانشگاه تشکیل دهند و در خصوص سلامت اداری و حوزه های کاری مرتبط به طور مستمر تلاش کنند.

وی، با تاکید بر تشکیل شورای نظارتی دانشگاه یادآور شد: هسته گزینش با توجه به وظیفه اساسی و سازمانی خود در گزینش نیروی انسانی دانشگاه در این شورا نقشی موثر برعهده دارد.

مدیر هسته گزینش دانشگاه، با تبریک و تهنیت 15 دی ماه سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی (رض) و تشکیل گزینش کشور و تشکر از رییس دانشگاه، گزارشی جامع از عملکرد هسته گزینش در محورهای تحقیق، مصاحبه، استعلام و صدور رأی و تشکیل جلسات هسته در زمینه های صدور رأی، کارگروه های مصاحبه و تحقیق و جلسات مشترک اعضاء و کارکنان و کارگروه های تحقیق و مصاحبه و برنامه آموزش های حضوری و غیر حضوری که از طریق هیأت مرکزی گزینش وزارت متبوع برای کارکنان در نظر گرفته می شود را مطرح و ارائه کرد.

محمود نعمتیان، در ادامه به بیان خواست ها، نیازها و مشکلات مربوط به این هسته پرداخت.

برپایه این گزارش، در این جلسه از فاطمه فکری همکار مصاحبه گر پاره وقت گزینش به خاطر کسب رتبه سوم در رشته قرائت قرآن خواهران و روح الله کندابی همکار مصاحبه گر پاره وقت گزینش به علت کسب رتبه دوم تیراندازی در جشنواره قرآنی، فرهنگی و ورزشی گزینشگران وزارت متبوع تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

این گزارش حاکیست: همچنین از خدمات حسینعلی صادقی در طول خدمت تصدی عضویت هسته که به کسوت بازنشستگی نائل آمدند تقدیر و تشکر صورت گرفت.

شایان ذکر است در این جلسه اعضاء و کارکنان به بیان دیدگاه های خود در خصوص موضوعات جاری گزینش پرداختند.

ساعت : 10:44 -  روز  : سه شنبه  - 22 /  10 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :262